"Cercetați toate lucrurile, si păstrați ce este bun!"

Apostolul Pavel

Stimati Romani, cititori ai publicatiei Romanian Times,

Ma numesc R.P. si as dori sa va aduc la cunostinta dumneavoastra o intimplare pe care nu am inteles-o atunci cind a avut loc, dar cu ajutorul unui  roman din Vancouver, WA, U.S.A. pe care eu l-am cunoscut in urma unui vis foarte clar, si am fost trimisa cu indicatii foarte clare si locul exact pentru a-l contacta pe numitul George Coman, despre care ati citit un mare articol in luna August 2010, unde va erau prezentate citeva aspecte din viata dinsului, si machete ale casei lui Elvis Presley. Ca dovada clara sunt si alte articole scrise intr-un ziar din Los Angeles, si unul din statul WA, in care este mentionat foarte clar intentiile foarte serioase a d-lui Coman, de a construi o mare casa de copii in Romania. In anul 2012 a primit aprobarea autoritatilor din statul WA, a fundatiei nonprofit, care se numeste: ABUNDANT LOVE CHILDREN’S HOME.

Salutari din Romania,

Asa a inceput depanarea misterului ce avea sa-mi schimbe paradoxal existenta.
Pentru voi, cititori si privitori straini trebuie sa va spun ca Romania este o tara din Europa, aproape nestiuta de o mare multime din SUA decat de la Geografie.

Eu sunt R.P., din aceasta tara, nascuta, crescuta, scolita si care traiesc destul de bine prin munca, perseverenta, curaj, rabdare aici la mine acasa.

Insa din noiembrie 2010 au inceput multe suparari in viata mea cauzate de moartea parintilor mei. I-am pierdut pe amandoi in 6 luni, in aceeasi zi de marti, data, ora. Mama a sfarsit la 75 ani, iar tata la 82 ani. Ei mi-au fost parinti, frati si surori si la apusul vietii lor mi-au fost copii. Lipsa lor mi-a deturnat viata. La inceput am incercat sa ignor absenta lor, apoi m-am revoltat strigand la Dumnezeu de ce asa? De ce amandoi atat de repede? Raspunsul nu a intarziiat sa apara. Astfel intr-o dupa amiaza de toamna a lui 2013 pe cand strigam la Dumnezeu de ce?, de ce ?, de ce ? am auzit spunandu-mi :
-De ce ma strigi? Sunt aici, de ce ma strigi ?
M-am speriat, m-am ridicat de pe genunchi, am cautat prin casa sa vad daca-i cineva care a putut sa-mi vorbeasca. Nu era nimeni.

Zilele erau extrem de grele pentru mine, dar noptile imi alinau sufletul, pentru ca in fiecare noapte veneau la mine in vis parintii. Dupa 3 ani tata mi-a zis: s-a incheiat un ciclu de viata cu noi, acum tu incepe un alt ciclu cu ,, CEL CU CRAVATA DE PESTE OCEAN”

Au trecut vreo 4 luni tot gandindu-ma cine sa fie ,,CEL CU CRAVATA DE PESTE OCEAN”
Si intr-o zi de martie 2014 navigand pe internet  am gasit macheta Graceland cu poze a unui ardelean chipes si cu un articol. In acel moment am avut un Deja Vu si parca vocea lui tata mi-a repetat: CEL CU CRAVATA DE PESTE OCEAN.

I-am scris un mesaj si i-am cerut numarul de telefon. Era 18 martie 2014. Apoi ne-am auzit si tata mi-a confirmat in vis ca el este. Si acesta este d-l George Coman din Cluj Napoca, plecat in SUA de peste 35 ani si care locuieste actualmente in Vancouver WA.

Inca din primele minute am inteles ce plan are el, iar eu m-am oferit a-i fi un sponsor substantial din valorificarea unor imobile proprietatea mea. Acest om mi-a schimbat gandirea facandu-mi-l cunoscut pe Dumnezeu, asa incat am inceput sa-i uit usor pe parintii mei, sa nu mai plang si sa am alte preocupari.

Acum sunt la gradinita, grupa mica  la clasa d-lui George Coman care ma invata abecedarul lui Dumnezeu. Da. La acest capitol sunt un mic ,,invatacel” chiar daca Dumnezeu mi-a dat minte si am 22 ani de carte. Abia acum inteleg cui ii datorez fapte bune pentru tot ceea ce sunt si am. Doar lui Dumnezeu. Atat.

Va iubesc pe toti cei care o sa va aplecati atentia asupra acestor randuri ale mele scrise pentru voi si astept ziua in care ne vom si vedea.

Cu mult drag
R.P.

Si totusi exista iubire,
Si totusi exista blestem,
Dau lumii, dau lumii de stire,
Iubesc, am curaj si ma tem !

 

 

Scurt istoric al proiectului GREENLAND


Intr-adevar a trebuit sa treaca foarte multi ani pentru ca acum sa inteleg foarte clar lucrarea Lui Dumnezeu pentru care El m-a pregatit inca de mic copil fiind. In fata frontierei ajungind pentru a fugi din tara, acum 34 de ani, m-am rugat pentru prima data in viata mea, spunind; Doamne Dumnezeule daca Tu ma ajuti sa trec frontiera, eu am sa ma pocaiesc. Dupa 3 minute a pornit o ploiae torentiala cu tunete si fulgere cum nu am vazut nici o data pina in ziua de astazi, timp in care am trecut frontiera, iar la 3 minute dupa ce am trecut s-a oprit toutul ca si cum nu ar fi picurat nici un strop.
Ajungind in Austria in lagar, in Februarie, s-a facut un botez in Viena la care am fost si eu candidat. Ajungind in fata multimii nu stiam ce sa spun dar am spus in gindul meu numarul 13, si am deschis Biblia dintr-o data si am citit de la acel nr. 13; Caci Eu sunt Domnul Dumnezeul tau, care te iau de mina dreapta si-ti zic: nu te teme de nimic, Eu iti vin in ajutor. (Isaia 41:13)  Intr-adevar asa a si fost in toate zilele vietii mele din totdeauna, fara ca eu sa inteleg in cei mai multi ani ai mei.


Dumnezeu ma pregatea pentru o lucrare si in acelasi timp El pregatea tot ce este nevoie in aceasta mare lucrare, fara ca cineva sa stie ce se intimpla. Incercarile mele au esuat toate de a-mi incepe visul si dorinta care era in mine de peste 25 de ani, si anume de a construi o casa de copii orfani in Cluj-Napoca unde si eu m-am nascut. In 2010 am construit macheta casei lui Elvis Presley, Graceland, tocmai pentru a aduna bani pentru orfelinat, dar toate incercarile mele au esuat in acest un an si jumatate de munca foarte serioasa. Pe urma m-am pus pe rugacuni foarte insistent si serios luni de zile, spunind; Doamne Dumnezeule te rog frumos scoate Tu inaintea mea oamenii si banii necesari in aceasta lucrare.


Dupa luni de rugaciuni am primit un mesaj de la o doamna si mi-a cerut nr. de telefon fiindca doreste sa ma sune. M-a sunat si dupa citeva zile de comunicare timp in care i-am spus planul meu, ea mi-a spus ca ea imi da niste proprietati cu o valoare enorma pentru proiectul meu. Timp de 3 zile nu puteam sa imi revin la starea normala, nu imi venea sa cred ce auzisem, desi totul era foarte real. Pe urma mi-a spus de visul pe care ea l-a avut si cum a fost trimisa cu exactitate la mine pentru acest motiv pentru a-mi da aceasta suma de mai multe milioane $. Si acum cind va scriu mi se umezesc ochii. Dumnezeu mi-a promis in urma cu 34 de ani ceva de care El s-a tinut de cuvint nu ca si noi.


Macheta care am facut-o acum 5 ani a casei lui Elvis Presley, Graceland, va fi construita la dimensiune reale si ea va fi inceputul casei de copii din Cluj-Napoca care se va mari de la an la an incit va cuprinde cu aproximatie un numar de 1500 de copii in decurs de 23-24 de ani cind va functiona la capacitatea maxima.


Nu numai atit, dar Dumnezeu are si alte mari lucrari de facut prin mine de care veti auzi si veti vedea cu siguranta cu totii si multe alte milioane de oameni din intreaga lume. Eu nu am fost orfan si nu am frati dar cu toate acestea am crescut timp de 7 ani la cea mai mare casa de copii din Romania, copil find. Deci se vede cum m-a pregatit Dumnezeu fara ca eu sa inteleg .
Va urma.

 

George Coman

 

Cultura

Binele din tot acest rau

on 25 Iunie 2020

Alaturi de cuvantul criza, pe care il auzim vehiculat foarte des, s-a lipit de v...

Sărbători Pascale 2020

on 12 Aprilie 2020

Anul 2020 ne pune la grea încercare, care este deopotrivă a trupului, a spiritu...

Bucovina - drumul de la Paradis la Infern

on 12 Aprilie 2020

Până recent, Bucovina și Suceava beneficiau de o reputație mediatică ireală, apr...

Un virus ce ne provoaca sa ne gandim altfel

on 11 Aprilie 2020

Multi dinte noi am dorit a fi agenti de schimbare si influenta dar nu am reusit...

Despre umanitatea amenințată

on 18 Martie 2020

Scenariul sumbru al pandemiei, avansând ca o veritabilă religie omniprezentă a m...

Ce să fac când mi-e frică

on 18 Martie 2020

In ultima vreme, informatiile ce abunda in jurnul nostru nu sunt din cele mai bu...

Politica

Socialismul democratic

on 16 Februarie 2020

Anul trecut pe vremea asta scriam despre socialismul inventat de Marx și Engels...

Hărțuit dar nu învins

on 16 Februarie 2020

Războiul continuă. Nu, nu este vorba despre războiul cu care suntem obișnuiți de...

Ura! Ura! Ura!

on 23 Ianuarie 2020

Sunt sigur că prima dată când ați citit titlul, v-ați dus cu gândul la mitinguri...

Filozofia, religia, stiinta si politica (11) – Nic...

on 23 Ianuarie 2020

Am afirmat în eseul anterior, în care am vorbit despre Renaștere, că Triada Nico...

Evreizarea Canaanului

on 25 Noiembrie 2019

Scriu acest articol, cu ceva emoții, la evenimentele petrecute săptămâna aceasta...

Interviu cu avocatul Obie Moore

on 05 Octombrie 2019

Construirea unui sector privat şi crearea de bunăstare socială în acelaşi timp O...

Orașe SUA

Life is a Peach - Dare Take a Bite!

on 25 Iunie 2020

“Artistul aparține operei sale, și nu opera artistului.” ~ Novalis In the Apolog...

Lumină și culoare - interviu cu pictorul Mihai Olt...

on 15 Mai 2020

“Artistul aparține operei sale, și nu opera artistului.” ~ Novalis 

Un nou normal

on 15 Mai 2020

Pentru început doar un “mic detaliu”: rata supraviețuirii COVID19 este de 98.54....

De ce refuz convenția penibilului

on 15 Mai 2020

M-am întrebat de foarte multe ori ce îi diferenţiază pe unii oameni de ceilalţi,...

Coronavirus, între mit și realitate

on 18 Martie 2020

Pe măsură ce panica asupra celui mai controversat și recent virus, COVID-19 sau...

Eveniment la Biserica Agape

on 18 Martie 2020

Pe data de 7 martie 2020, la biserica Agape a avut loc un eveniment de strângere...

Meditatii crestine

Identitatea (31)

on 25 Iunie 2020

Identitatea omului în Christos Domnul vis-a-vis de judecată - (VI) Acesta este c...

Identitatea (30)

on 15 Mai 2020

Identitatea omului în Christos Domnul vis-a-vis de judecată - (V) La timpul de r...

Ce se ascunde în spatele molimei COVID-19?

on 17 Aprilie 2020

Mai întâi o clarificare: Care este diferența între SARS-CoV-2 și COVID-19? Sever...

Identitatea omului în Christos Domnul vis-a-vis de...

on 14 Aprilie 2020

Identitatea omului în Christos Domnul vis-a-vis de judecată - IV Vom mai fi la f...

PAȘTILE NOSTRU HRISTOS

on 13 Aprilie 2020

ȘI TRAGEDIA ÎNCEPUTULUI DE SECOL XXI, ÎN PANDEMIA ADUSĂ DE OM! „Curăţiţi aluatul...

O PRIMIRE REGALĂ

on 12 Aprilie 2020

Spuneţi fiicei Sionului: "Iată, Împăratul tău vine la tine, blînd şi călare pe u...

Diverse

Mesajul de Paști al Președintelui TRUMP

on 16 Aprilie 2020

10 aprilie 2020 ora 12:09 PM (ora locală)PREȘEDINTELE:„Vă mulțumesc foarte mult...

Alegeri pentru Parlamentul României - 2020

on 02 Aprilie 2020

Cetățenii români cu drept de vot, cu domiciliul sau reședința în străinătate, ca...

CRIZA COVID-19 - Prelungirea VIZEI DE ȘEDERE ÎN SU...

on 19 Martie 2020

Toți cei interesați puteți accesa acest site unde veți găsi formularul și instru...

Permisul de conducere international

on 19 Martie 2020

Tipul de permis de conducere care se poate folosi în România dacă conducătorul a...

Pensionari români scutiți de impozit

on 18 Martie 2020

La primul forum media organizat de publicația RomanianTimes, sâmbătă 8 februarie...

O transformare tăcută dar puternică a SUA cu efect...

on 18 Martie 2020

Când președintele Statelor Unite Donald J. Trump amintește realizările de la pre...