Home
Scrisoare adresata comunitatii PDF Print E-mail
Written by Biserica Maranatha - Phoenix AZ   
Thursday, 21 September 2017 05:34

Cu o deosebită satisfacție sufletească dorim să mulțumim lui Dumnezeu și întregii comunități creștine, care au participat și suportat prin orice mijloace cea de a 49-a Convenție a Bisericilor Penticostale Române din Statele Unite și Canada care a avut loc în perioada (1-3 Septembrie 2017) în însoritul oraș Phoenix, AZ .

Tema acestei Sărbători în Cinstea Domnului Isus Hristos am intitulat-o :

“Domnul Nostru Vine! – Maranatha!“ – temă cu un conținut escatologic de mare actualitate și importanță pentru Biserica lui Hristos. Subiectele prezentate de Slujitorii Domnului au fost expuse cu patos și sub ungerea Duhului Sfînt, miscând multe inimi, astfel că de la prima slujbă a Conventiei de Vineri seara au fost persoane care și-au predat viața Domnului Isus Hristos. Cântările Sionului au fost intonate sub ungere divină, multe inimi fiind atinse. Grupele de cântăreți au fost foarte bine pregătite atât din punct de vedere profesional cât și spiritual. Am fost foarte impresionați și de numărul mare de participanți precum si de oficialitățile locale și cele din afara Statului Arizona care prin prezența dumnealor au adus un plus acestui eveniment de mare anvergură.

 

Considerăm că această întrunire anuală este de o importanță majoră pentru comunitatea penticostală română deoarece bucuriile reântâlnirii cu cei dragi și a părtășiei cu Domnul ne ajută să ne edificăm spiritual și să întărim unitatea noastră. Dacă va voi Domnul, anul viitor așteptăm cu nerăbdare să ne reântâlnim în Pasadena, California unde va avea loc un astfel de eveniment care va fi găzduit de Biserica Emanuel pastorită de Rev. Dr. Lazar Gog. Tema care se va dezbate: “Puterea Unității Bisericii”.

Până atunci însă dorim ca Domnul să reverse peste dumneavoastră binecuvântări din plin și dacă Isus Hristos revine între timp, dorim să ne revedem cu toți pe plaiurile veșniciei.

Fiți binecuvântați!

Cu dragoste și respect crestin

Nelu & Dana Filip si Biserica Maranatha - Phoenix AZ

 

Last Updated on Thursday, 21 September 2017 05:34
 
Copyright © 2007-2017 Romanian Times. All Rights Reserved!
Please visit romaniantimes.org for the past articles!
 

Revista in format electronic

Editii anterioare

Banners

Polls

Spuneti-va parerea despre acest website