"Cercetați toate lucrurile, si păstrați ce este bun!"

Apostolul Pavel

Pe data de 10 Iunie 2018 a avut loc la PORTLAND, OR, deschiderea unei noi biserici romane din afara granitelor Romaniei , Biserica Penticostala Romana „Mount Tabor ” (www.mounttabor.net)

                La eveniment, biserica Mount Tabor s-a bucurat de o participarea numeroasa, sanctuarul bisericii a fost arhi plin. Au participat membri si pastori de la diferite biserici penticostale si baptiste din Portland si din afara. Dintre acestia, l-am remarcat in mod deosebit pe Dr Tony Lane Presedintele Church of God cel care de altfel a avut predica de baza si a fost cel care a facut slujba de ordinare ca pastor al Bisericii Mount Tabor a fratelui prezbiter -Ionel Sferle, Printre pastorii invitatii; Petrica Robu Mike Damian Daniel Bela John-pastor Mount Tabor Metodist Church.

SCOPUL SI MISIUNEA BISERICII. SCOPUL nostru este să dezvoltăm sub îndrumarea Duhului Sfânt şi atenţi la lecţiile din Cuvânt, istorie şi context, acea lucrare care Îl va glorifica pe Dumnezeu şi va duce la extinderea Împărăţiei Sale pe pământ. Noi credem că MISIUNEA Bisericii pe pământ este de a contribui la extinderea Împărăţiei lui Dumnezeu prin facerea de ucenici (Matei 28:19,20). Ştiind că El a ales să-şi desfăşoare lucrarea prin Biserică şi ţinând cont de contextul în care trăim, viziunea noastră este să dezvoltăm o Biserică:

  • devotată să aducă glorie lui Dumnezeu prin a face din membrii săi ucenici ai lui Isus, care să promoveze un stil de viaţă integru bazat pe adevărul biblic, puritate personală, accent pe viaţa de familie, evanghelizare, responsabilitate socială şi relevanţă culturală;
  • unde fiecare să se simtă iubit, acceptat şi în siguranţă;
  • unde fiecare este ajutat să se dezvolte în cunoaştere, abilităţi şi caracter;
  • unde fiecare este ajutat să-şi asume responsabilitatea relaţiei sale cu Domnul;
  • unde fiecare este ajutat să-şi asume responsabilitatea dezvoltării lucrării lui pentru Domnul;
  • care să fie preocupată să creeze cadrul în care cât mai mulţi oameni din Portland să poată auzi mesajul Evangheliei. Biserica trebuie să fie un centru de pregătire a sfinţilor pentru lucrarea din interiorul cât şi din exteriorul ei.

Pentru cei dornici sa vada viziunea pastorului Ionel Sferle pentru biserica Mount Tabor poate activa situl bisericii mounttabor.net

 Church Adress 6161 Se Stark St Portland,Or 97215

Serviciile Noastre

Joi 7-9 Pm

Duminica 9-12 6-8 pm



A consemnat Pastor Ionel Sferle