"Cercetați toate lucrurile, si păstrați ce este bun!"

Apostolul Pavel

De aproape 20 de ani scriu în publicația RomanianTimes, varianta tipărită și online, Semne ale vremurilor din urmă, ca și indicatoare de direcţionare spre vremurile şi soroacele din urmă, vremuri și soroace care nu sunt treaba noastră să le știm pentru că le ştie numai Tatăl. Pentru ușurința în prezentare am folosit și folosesc acrostihul SEMNE: Seminţiile lui Israel + Erezii + Muntele Templului + Nenorociri Noi + Esticii (Împăraţii Răsăritului).

Luna trecută, mai 2020, am prezentat ca Semn al vremurilor din urmă, Nenorocirea Nouă, numită Strâmtorare generată de coronavirus.

Cele mai multe întrebări despre consecințele pandamiei COVID-19 sunt: Hotărârile legislative americane legate de testări și vaccinări au și scopuri diferite înafară de sănătatea populației? Este vaccinul destinat lui COVID-19 un vaccin cu cip? Cipul de azi în forme diferite sau pe viitor în vaccin este cipul cu numărul fiarei? Chiar vom fi obligați să acceptăm vaccinul cu cip? Menționează Scriptura despre un cip implantat? Lideri religioși m-au rugat să le dau o idee ce răspuns să dea membrilor bisericii la aceste întrebări. În primul rând, și, la modul general, acceptarea sau neacceptarea cipului, deocamdată este o chestiune personală. Uneori am făcut comparație cu mântuirea, care este oferită tuturor oamenilor și depinde de fiecare persoană dacă o acceptă sau nu. În al doilea rând veștile care au băgat frică în oameni despre cipul împlantat trebuie pus față în față cu Scriptura. În al treilea rând trebuie știut că sunt programe noi, apărute în jurul pandemiei COVID-19 care lansează acțiuni de testare și monitorizare a populației, care, desigur vor folosi la depozitarea electronică a datelor. Monitorizarea forțată este intrarea forțată în viața individului, ceea ce o face numai diavolul. Domnul Isus, Mântuitorul stă la ușă și bate ca să i se deschidă ușa inimii pentru a intra într-o relație personală cu individul.

Ori de câte ori o acțiune de comunicare electronică este pusă în aplicare este conectată cu semnul fiarei. În 1990 mi se spunea că credit cardul e semnul fiarei, mai târziu bar-codul e semnul fiarei, cipul implantat e semnul fiarei. Acestea sunt erezii. Semnul fiarei cu numărul 666 aplicat pe mână sau pe frunte va circula în viitor. Dar, dezvoltarea comunicării electronice, prin cip, sunt semne care privesc vremurile din urmă.

Voi aminti trei programe concrete care sunt în desfășurare chiar acum care reprezintă semne ale vremurilor în contextul ereziei numărului 666.

COVID-19 și Monitorizarea populației

Programul CENSUS 2020 este în process. Nu are de-a face cu COVID-19. Este un program de recensământ al populației și determină, printre altele, numărul membrilor guvernelor locale, județene, statale și federale. Nu avem obligația legală de a-l completa, dar e bine să-l complectăm. Pe lângă programul CENSUS 2020, care în America este benevol și se desfășoară tot la 10 ani, și este chiar acum, în luna iunie 2020, în plină desfășurare, în prima jumătate a anului 2020 s-au publicat informații, în America, despre cel puțin trei programe de monitorizare forțată a populației.
    
Pandemia COVID-19 a facilitat motivarea dezvoltării rapide a sistemului de monitorizare a populației lumii, de data asta, pe motive de sănătate. Sunt cel puțin trei programe de acțiune: primul e al democraților americani prin propunerea legislativă H.R. 6666 numit COVID-19  TRACE (Testing, Reaching, And Contacting Everyone) Act; al doilea program lansat de Departamentul de Sănătate al SUA, în contract cu compania ApiJect Systems Corp., numit Prefilled COVID-19 Vaccinations, RAPID (Rapid Aseptic Packaging of Injectable Drugs), with RFID Microchip Tracking System Including “Unique ID Number”; și al treilea, mai vechi a lui Bill Gates, vaccinul cu cip, patentat sub numele WO/2020/060606, ori simplu ID2020.


Actul Legislativ H.R. 6666

Primul program pe care-l menționez este numit H.R. 6666 (Înițialele H.R. denotă că a fost lansat de Camera (House) Reprezentanților) (un număr luat între numerele altor acte legislative) - este un program al celui de-al 116-lea Congres al SUA (2019-2020), introdus în Camera Reprezentaților al SUA, vineri 1 mai 2020 care propune: Autorizarea secretarului sănătății și serviciilor umane să acorde subvenții entităților eligibile să efectueze teste de diagnosticare pentru COVID – 19 și activități corelate precum: urmărirea celor contactați, prin unități mobile de sănătate și, după caz, dacă este necesar la reședințele persoanelor fizice; cât și în alte scopuri. Un proiect de lege care, azi 15 iunie 2020, este la Camera Reprezentanților Statelor Unite ale Americii. Dacă va fi aprobat, va trece la Senatul Statelor Unite ale Americii și apoi trebuie confirmat de președinte, sau respins prin veto. Acest act legislativ este numit: „COVID-19 Legea privind testarea, găsirea și contactarea tuturor persoanelor” (Testing, Reaching, And Contacting Everyone (TRACE). Textul original, în engleză a informațiilor de mai sus le găsiți pe site-ul congresului SUA (https://www.congress.gov/bill/116th-congress/house-bill/6666/text )).
    
Actul legislativ H.R. 6666, dacă se aprobă și pentru a fi pus în aplicare, reprezentanți guvernamentali vor solicita fiecare resident (cetățean și necetățean), ori vor veni acasă, vor bate sau suna la ușă și va cere ca fiecare din casă să facă un test COVID-19.
    
Actul legislativ H.R. 6666 încalcă drepturile inalienabile asupra persoanei, locuinței și proprietății, asupra vieții, libertăților, vieții private și securității individului. Este o încălcare ale amendamentelor constituției SUA (1, 4, 5, 8, 9). Este un act legislativ ilegal de tratament medical forțat pentru noi, poporul. Este un act ilegal de invazie în comunitățile noastre locale. Oferă autorităților informații ale vieții private, informații găsite în ADN-ul individului, care pot fi folosite fără acceptul individului. H.R. 6666 este neconstituțională, inacceptabilă și ilegală.
    
Actul legislativ H.R. 6666 în viziunea vânătorilor de senzații este categorisit fiind acțiunea fiarei de monitorizare a persoanelor și este numit: ”Semnul Sistemului Fiarei” (”Mark of the Beast System”). Eu cred și mărturisesc că nu face parte din acțiunile fiarei din Apocalipsa, dar este un semn al vremurilor din urmă, care ne indică posibilitatea intrării în viața privată a individului în mod forțat.
    
Ca să creeze și mai multă confuzie în unele medii de informare este prezentat ca fiind: RH6 666. Atenție este HR 6666 și nu RH6 666.
    
Numărul 6666 a fost luat între numerele de înregistrare ale actelor legislative ale Camerei Reprezentanților în sesiunile celui de-al 116 Congres al SUA (2019-2020). Pentru informare:
    
H.R. 6665 - To direct the Secretary of State, in consultation with the Secretary of Health and Human Services, to submit a report on the actions of the World Health Organization to address the spread of the virus responsible for COVID-19, and for other purposes. 116th Congress (2019-2020).
    
H.R. 6667 - 116th Congress (2019-2020): End Military-Connected Child Abuse and Neglect Act.


Vaccinul RAPID

Al doilea program, este detaliat pe site-ul companiei ApiJect Systems Corp. Informațiile utile le aveți în română și engleză:

ApiJect Systems America, o corporație publică la data de 14 mai 2020, a semnat un contract cu Departamentul Sănătății și Serviciilor Umane (HHS) din cadrul Secretariatului de Asistență pentru Pregătire și Răspuns Urgent anunțând lansarea unui parteneriat public-privat dedicat creării unui medicament american de urgență, în volum mare, sub formă lichidă, introdus direct în siringă și să fie gata de utilizare.
    
Noua înțelegere creată, denumită RAPID = Medicament Injectabil Rapid Sterilizat Împachetat (Rapid Aseptic Packaging of Injectable Drugs) - va fi creat și gestionat de ApiJect Systems America. Scopul său este de a permite Sistemului Strategic Național de Înmagazinare a SUA (SNS) să fabrice și să expedieze sute de milioane de seringi preumplute pentru a răspunde rapid și eficient la situațiile de urgență medicală, cum ar fi COVID-19. Înțelegerea, consorțiul RAPID va construi o rețea de capacități de supraîncărcare de până la opt instalații de ambalare domestică folosind un proces bine stabilit și de ambalare a medicamentelor numit Blow-Fill-Seal (BFS). Procesul BFS, utilizat în instalațiile de fabricație sterile din întreaga lume, prezintă un recipient de plastic de înaltă calitate, care conține un volum mare de medicamente sau vaccinuri preumplute. Tehnologia BFS aprobată de FDA este deja folosită la ambalarea a miliarde de doze anual cu medicamente pentru tratarea afecțiunilor respiratorii, a vaccinurilor cu rotavirus oral și multe altele. Consorțiul RAPID va combina această tehnologie BFS bine pusă la punct cu un sistem inovator cu ac de interblocare. Rezultatul este o seringă preumplută care elimină ineficiențele și dificultățile de ambalare a medicamentelor și la extragerea medicamentelor din flacoanele de sticlă folosind seringi de unică folosință.
    
În plus, fiecare seringă preumplută are opțiunea de a include un cip NFC (Comunicare de aproape) (Near Field Communication) care încorporează un număr de identificare unic. Acest lucru permite profesioniștilor din domeniul asistenței medicale de la punctul de îngrijire să utilizeze o aplicație pe smartphone-urile lor pentru a verifica dacă medicamentul injectat este autentic și nu a expirat. De asemenea, permite autorităților din domeniul sănătății să știe în timp real când și unde este injectată fiecare doză. Pe site-ul companiei ApiJect Systems America, găsiți acest informații în engleză.
    
Imediat la lansare s-a publicat foarte mult material aunuțând că acesta este cipul, semnul fiarei din cartea Apocalipsa. Este o erezie. Este totuși un semn, un indicator spre evenimentele de monitorizare a pămânenilor. Două amănunte de luat în considerare. Unul este că siringa va avea cip și nu lichidul din siringă. Al doilea amănunt, cipul de pe siringă, unic, va putea depozita informații despre purtător cu posibilitatea de comunicare cu pașaportul electronic, care are un alt cip de depozitarea a datelor personale.

În ce privește vaccinările, cu toții știm că în unele țări și locuri sunt obligatorii. Ca să devenim cetățeni ai SUA trebuia să facem vaccine ce nu le-am făcut în România, pe lângă cele de-acolo. Din România, am rămas cu două cicatrice pe brațul stâng sus, ca semn a două vaccine făcute când eram mic.  Revin din nou: Acceptarea vaccinurilor, inclusiv, unul împotriva COVID-19 este funcție de gândirea și hotărârea fiecăruia, cel puțin în America.
    
Ca să-ți dai un răspuns personal la acceptarea sau neacceptarea vaccinului COVID-19 e extrem de important să-ți definești identitatea. Cine ești? Al cui ești? Cum acționezi ca un liber arbitru a vieții tale.
    
Din Sfânta Scriptură știm că fiecare pământean este făptura Domnului Dumnezeu. El ne-a creat pe fiecare și ne-a dat puternica voință liberă de a accepta paternitatea Tatălui a Creatorului primind dreptul de a ne chema copii ai lui Dumnezeu (Ioan 1:12-13: tuturor celor ce L-au primit, (pe Domnul Isus ca Domn și Mântuitor) adică celor ce cred în Numele Lui, le-a dat dreptul să se facă copii ai lui Dumnezeu; născuţi nu din sânge, nici din voia firii lor, nici din voia vreunui om, ci din Dumnezeu). La acest nivel de copii ai Tatălui, ai redevenit proprietatea Lui. Nu mai ești al tău, nu mai sunt al meu ci al Lui. Suntem în poziția celor două loialități față de Creator și față de stăpânire.
    
Și apoi Nu ştiţi că trupul vostru este Templul Duhului Sfânt care locuieşte în voi şi pe care L-aţi primit de la Dumnezeu? Şi că voi nu sunteţi ai voştri? Căci aţi fost cumpăraţi cu un preţ. Proslăviţi, dar, pe Dumnezeu în trupul şi în duhul vostru, care sunt ale lui Dumnezeu. (1 Corinteni 6:19-20)
    
Relația individului cu Tatăl, prin Domnul Isus confirmă paterintatea. Pentru că … temelia tare a lui Dumnezeu stă nezguduită, având pecetea aceasta: “Domnul cunoaşte pe cei ce sunt ai Lui”; şi: “Oricine rosteşte Numele Domnului să se depărteze de fărădelege!” (2 Timotei 2:19). Și în același timp Domnul Isus confirmă: Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine. (Ioan 10: 27). Tu trebuie să-ți definești identitatea. E posibil să experimentăm tratamente sociale fără precedent la care să fim nevoiți să luăm decizii personale și tu și eu avem nevoie să auzim glasul Lui. Ia-o cum vrei: direct, prin Scripturi, prin alții. DAR TREBUIE SĂ ASCULȚI GLASUL LUI și nu vei da greș.    

Ce vă zic vouă, zic tuturor: Vegheați! - v-o spun pentru că de fapt a spus-o Domnul Isus în Marcu 13:37. (Va urma)

 

 

Diverse

Mesajul de Paști al Președintelui TRUMP

on 16 Aprilie 2020

10 aprilie 2020 ora 12:09 PM (ora locală)PREȘEDINTELE:„Vă mulțumesc foarte mult...

Alegeri pentru Parlamentul României - 2020

on 02 Aprilie 2020

Cetățenii români cu drept de vot, cu domiciliul sau reședința în străinătate, ca...

CRIZA COVID-19 - Prelungirea VIZEI DE ȘEDERE ÎN SU...

on 19 Martie 2020

Toți cei interesați puteți accesa acest site unde veți găsi formularul și instru...

Permisul de conducere international

on 19 Martie 2020

Tipul de permis de conducere care se poate folosi în România dacă conducătorul a...

Pensionari români scutiți de impozit

on 18 Martie 2020

La primul forum media organizat de publicația RomanianTimes, sâmbătă 8 februarie...

O transformare tăcută dar puternică a SUA cu efect...

on 18 Martie 2020

Când președintele Statelor Unite Donald J. Trump amintește realizările de la pre...

Meditatii crestine

Ziua în care moartea a murit (I)

on 17 Aprilie 2022

„Moartea a fost înghițită de biruință. Unde îți este biruință, moarte? Unde îți...

Răsăritul cel de Sus și ajungerea la vederea Lui p...

on 25 Decembrie 2021

„Prin milostivirea milei Dumnezeului nostru, cu care ne-a cercetat pe noi Răsări...

Miracolele Crăciunului

on 25 Decembrie 2021

„Şi, fără îndoială, mare este taina evlaviei… „Cel ce* a fost arătat în trup a f...

Adversitățile - obstacole sau oportunități

on 20 Noiembrie 2021

„În ziua fericirii, fii fericit, şi în ziua nenorocirii, gîndeşte-te că Dumnezeu...

Foc străin

on 25 Octombrie 2021

IMPORTANŢA ASCULTĂRII DEPLINE DE DUMNEZEU “Fiii lui Aaron, Nadab şi Abihu, şi-au...

Suferința umană și suveranitatea lui Dumnezeu

on 22 Iulie 2021

„Suspinurile îmi sunt hrana de toate zilele, și jalea mi se varsă ca apa.” (Iov...

Orașe SUA

Un țap ispășitor al secolului XXI

on 23 Mai 2022

Gașca politică americană “a luat-o pe ulei” Țapul ispășitor era un animal folosi...

“Trenulețul” din Moldova

on 23 Mai 2022

Poate ca sunt eu mai sentimentala, poate ca trecutul cu tot ce-a fost bun, frumo...

Consulat itinerant la Seattle și Portland

on 17 Aprilie 2022

Vizite consulare (consulat itinerant) efectuate de echipa Consulatului General a...

Consulat itinerant în statul Georgia

on 17 Aprilie 2022

În perioada 7 – 10 aprilie 2022, o echipă a Consulatului General al României la...

Culoare și lumină - interviu cu pictorul Mihai Olt...

on 17 Aprilie 2022

“Artistul aparţine operei sale, şi nu opera artistului.”~ Novalis “Pe-un picior...

Vizite Consulare la Seattle si Portland

on 05 Martie 2022

Consulatul General al României la Los Angeles informează cetățenii români din no...

Politica

Cultura WOKE

on 17 Aprilie 2022

Vechiul sens al cuvântului definește “woke” (trezire) ca fiind pur și simplu „tr...

China pregătește calea Armaghedonului

on 25 Decembrie 2021

Suntem la încheierea unu alt an cu mari încercări și provocări pe plan spiritual...

COP26 – Promite dar nu rezolvă

on 20 Noiembrie 2021

Prim-ministrul Marii Britanii, Boris Johnson, i-a avertizat luni, 1 Noiembrie 20...

Noul Cod Moral

on 26 Octombrie 2021

Pentru cei familiarizați cu această rubrică, cred că ați observat că încerc să s...

SEMNE ale vremurilor din urmă

on 22 Iulie 2021

Evenimentele lunii iunie 2021 m-au determinat să revin la o temă foarte actuală...

Semne ale vremurilor

on 17 Iunie 2021

La mijlocul lunii iunie 2021 au avut câteva întâlniri ale marilor puteri, care m...

Cultura

Un soldat pentru România

on 23 Mai 2022

Cu Rusia punând la încercare țara, în curând, voi trece și eu un prag cât un bas...

Familii periculoase

on 23 Mai 2022

Intr-o lume in care haosul este “noua ordine” de a trai Satan pare invingator pe...

Aprilie infernal, cu molime și război

on 17 Aprilie 2022

Zilele lunilor martie și aprilie, mai ales după echinocțiul de primăvară, aduc d...

Normal…! Care normal ?

on 17 Aprilie 2022

De multe ori in conversatiile cu copii mei obisnuiam sa spun “…dar nu e normal…”...

Despre patria lecturii ca așezare lăuntrică

on 04 Martie 2022

Ziua Națională a Lecturii onorează sacrificiile nevăzute făcute de-a lungul timp...

Castigand atentia lui Dumnezeu

on 04 Martie 2022

EFECTE NEFASTE INTR-UN TIMP DE BOALA Ai vrut vreodata sa-l impresionezi pe Dumne...