"Cercetați toate lucrurile, si păstrați ce este bun!"

Apostolul Pavel

Pentru cei care, încă mai au frică de Domnul, împăratul David a lui Israel, are o învățătură foarte practică zilelor noastre. Ai dat celor ce se tem de Tine un steag, ca să-l înalțe spre biruința adevărului. (Psalm 60:4). Conform principiilor Cărții Vieții,  Scriptura, situația morală mondială a ajuns la un nivel în care oricând poate izbucni mânia Domnului Dumnezeu, și celor ce avem frică de El, trebuie să înălțăm steagul spre biruința adevărului. Într-o democrație autentică dacă vezi ceva; spune ceva, dar cu blândețe și cu teamă și fă ceva ca pentru Domnul și nu ca pentru oameni.  

Ceea ce aștern pe hârtie acum, mi se părea mult timp, că sunt doar niște evaluări personale. Recent, însă, am primit un material încurajator al pastorului pensionar, Daymond Duck, o personalitate cu o recunoaștere internațională în prezentarea corectă a semnelor vremurilor, și astfel mă simt mai liber să împărtășesc acest material.
Alegerile prezidențiale ale SUA din 2020 au fost cele mai controversate și corupte alegeri din istoria Americii. Mijloacele de informare, care mai au credibilitate, au raportat că aproape 80% dintre republicani, aproximativ 30% dintre independenți și 17% dintre democrați cred că a existat fraude. În ciuda dovezilor copleșitoare ale fraudelor electorale, peste 60 de judecători au refuzat să audă probele, Curtea Supremă a SUA nu a făcut nimic în acest sens în timp de două luni de la alegeri.

Grupuri din spatele scenei și elita globalistă au folosit alegeri ilegale pentru a înlocui un președinte care a vrut să pună America pe primul loc cu un președinte care va pune pe primul loc un guvernul mondial, iar acești oameni sunt acum mai aproape de obiectivul țintit de ani de zile, și anume un guvern unic, o economie și religie globală care să-l scoată pe Dumnezeul cerului și pământului afară.

James Dobson, referitor la alegerile din 2020, respectiv 6 ianuarie 2021 (statul american Georgia) că frauda electorală duce la pierderea „guvernării poporului, de către popor și pentru popor”, deoarece democrații vor face mai mult decât ce au făcut și anume vor adăuga mai multe locuri în Senat (Washington, DC și Puerto Rico) și mai mulți judecători la Curtea Supremă a SUA, ca altfel să-și poată asigura controlul pe viitor.

În ediția din noiembrie 2020 am scris ceea ce de fapt au scris mulți alții: „Dacă nu se scot la iveală și judecate corect fraudele alegerilor, ceea ce s-a întâmplat în America se va repeta pe toată planeta. Pământul nu va mai avea șansa unor alegeri cinstite, democratice. La Casa Albă nu va mai putea ajunge un președinte conservator, o persoană cu respect pentru divinitate, viață, familie și proprietatea privată. Vocea poporului, oficial, nu va mai fi auzită, decât doar pe hârtie”. Am sperat mult, dar acum pot spune că omenește vorbind națiunea noastră americană nu se va mai recupera niciodată.

În războiul spiritual în care ne aflăm, noi americanii pierdem tot mai multe teritorii ale națiunii formată pe principii iudeo-creștine îndepărtând America de la ceea ce a fost și trebuie să fie: o entitate unică și de urmat pentru toate țările lumii. Contrar acestei direcții America este în faza de a da undă verde globalizării, acceptării fără comentarii ale ordinelor Organizației Mondiale a Sănătății, folosind sume enorme din taxele noastre dedicându-se luptei împotriva încălzirii globale prin ceea ce se menționa la unul din confruntările candidaților prezidențiali „Biden Green Deal, etc, etc.

               Națiunea cu un singur partid politic

Frauda a transformat America într-o națiune cu un singur partid. Votului nostru, unul din cele mai importante drepturi ale cetățeanului i s-a diminuat valoarea. În schimb frica, frustrarea și îngrijorarea se răspândesc cu iuțeală. Liderii religioși, potențialii promotori ai valorilor creștine tac. Membri ai bisericilor au ajuns ca niște oi fără păstori înconjurați de haite de lupi. Nu este un timp ușor pentru creștini și patrioți. Pentru noi pensionarii e durere, mai ales că am trăit în națiunea care ava un singur partid, partidul comunist. Există însă o mulțime de incertitudini cu privire la ceea ce rezervă viitorul, copiilor, nepoților, etc.

Îndepărtarea de Domnul Dumnezeu a fost și este accentuată prin aprobarea fără nici o rațiune a regulii distanțării sociale în plină pandemie creată de molima SARS-Cov-2. Distanțarea socială nu are nici o bază scripturală, dar este propovăduită în biserici. Scriptura menționează în cazuri similare de o distanțare fizică și nicidecum o distanțare socială. Acceptându-se ușor regulile distanțării sociale și nu fizice, ne așteptăm la alte reguli care vor fi impuse fără prea multă opoziție. La ora asta marea majoritate a celor ce participau în anii trecuți la întâlnirile bisericilor sunt dominați de frică, alții se cred motivați de autorități să nu participe, având motiv să stea acasă. Trebuie menționat că o asemenea frică are cu ea pedeapsa. (1 Ioan 4:18).

                   Raliul și mobul de la DC

Să analizăm, la rece, unul din evenimentele de la începutul anului 2021 cu implicații majore. Miercuri, 6 ianuarie 2021, a fost organizat în capitala americană raliul „Women For America First”. Raliul a fost aprobat in 24 noiembrie 2020, de Districtul Columbia să aibă loc atât la Freedom Plaza cât și Lincoln Memorial. Aceiași zi a fost destinată, prin lege, ziua în care Congresul SUA aprobă voturile electorale pentru președinte și vice-președinte în clădirea Capitoliului, rezidența Congresului SUA.

La raliul din Piața Libertății a luat cuvântul și președintele, în exercițiu, Donald J. Trump. În cuvântarea sa, la minutul 18:16 a spus următoarele: „Cerem Congresului să facă ceea ce trebuie și să numere doar alegătorii care au fost înscriși în mod legal. Știu că toată lumea de aici va merge în curând spre clădirea Capitoliului pentru a vă face să vă auziți vocea în mod pașnic și patriotic. Astăzi vom vedea dacă republicanii sunt puternici pentru integritatea alegerilor noastre, dar dacă sunt sau nu pentru țara noastră”. („We have come to demand that Congress do the right thing and only count the electors who have been lawfully slated. I know that everyone here will soon be marching over to the Capitol building to peacefully and patriotically make your voices heard. Today we will see whether Republicans stand strong for integrity of our elections, but whether or not they stand strong for our country”.

În timp ce președintele Trump vorbea, la raliu, la 4 mile depărtare, la Capitoliu unde avea loc întâlnirea în plen pentru numărarea electorilor, au ajuns protestatari, care nu se poate spune că erau pro-Trump, din moment ce nu erau acolo unde președintele vorbea, protestatari care au intrat în conflict cu poliția de pază a Capitoliului. După terminarea raliului, la acest grup s-au adăogat și o parte din mulțimea de la raliu. S-a trecut peste interdicțiile date de poliția de pază s-a intrat în clădirea Capitolului SUA, timp în care se dezbătea contestațiile legate de alegerile din statul Arizona. De urgență, Congresul SUA a fost evacuat. În mod tragic, în clădire, în zonă și înafara zonei mai multe persoane au murit, mai mulți civili și polițiști au fost răniți și s-au produs pagube materiale. La revenirea Congresului, în ședință, marea majoritate a republicanilor și-au schimbat planul de contestare ale alegerilor. Astfel, contestațiile privind alegerile din statul Arizona, prezentate Senatului au fost respinse cu 93 la 6. Sunt convins că dacă nu avea loc intrarea ilegală, forțată în Capitoliu, altele erau rezultatele. Republicani, care câștigaseră un respect profund din partea americanilor, și-au schimbat pozițiile, și-au retras contestațiile privind alegerile. Au demonstrat cu alte cuvinte lipsă de integritate.

Pentru mobul de la Capitoliu, politicieni și „experți” au dat vina imediat pe Trump. Violența este greșită, este inadmisibilă, este de condamnat și, dacă democrații vor să „se recunoască”, ar trebui să recunoască faptul că majoritatea celor care au mers la Washington au nemulțumiri legitime care trebuie soluționate și să admită adevărul despre implicarea Antifa și Black Lives Matter. Ne-am fi așteptat de la Congresul SUA, FBI, CIA, mass-media și Curtea Supremă a SUA să fie corecți și să-și împărtășească vina. Conform rapoartelor ulterioare s-a scos în evidență că Antifa și Black Lives Matter au fost printre protestatari și responsabili pentru unele din actele de violență. Pe 7 ianuarie, s-a raportat că membri ai Antifa și ai BLM au fost deja identificați prin tehnologia de recunoaștere facială. Din experiența a 7 luni, anul trecut, partidul democrat american, nu a condamnat revoltele care au dus la ocuparea temporară a proprietăților guvernamentale, distrugerea clădirilor guvernamentale, distrugerea monumentelor istorice, distrugerea afacerilor private, rănirea și chiar moartea unor oameni nevinovați. Și atunci oficiali ai partidului democrat spuneau că tot Trump e devină.   

Fără a fi judecat, în prealabil, Camera Reprezentanților SUA a încercat să-l elimine pe Trump, înaintea încheierii mandatului. Timpul a fost prea scurt pentru decizia finală pe care trebuia s-o dea Senatul în procesul de eliminare.

Suntem la un început de drum, cu un nou guvern care ne spune că „trebuie să venim împreună”, ceea ce e greu de crezut că se va întâmpla deoarece definiția stângii de a „a veni împreună” este că dreapta trebuie să se supună în totalitate. Stânga nu va fi niciodată de acord cu poziția scripturală față de Domnul Dumnezeului cerului și al pământului, poziția față de viață, față de familie și față de proprietatea privată. Creștinii trebuie să-și definească bine loialitatea față de Domnul Dumnezeu și să ia poziție fermă, cu orice preț, atunci când această loialitate este impusă să treacă sub loialitatea acordată stăpânirilor pământești.   

Stări de fapt:
O atitudine călduță, nici rece și nici în clocot exprimată și indiferența liderilor religioși, a preoților, a păstorilor și membrilor bisericilor raportată la semne ale vremurilor. (Apoc. 3:15-18).
Creștinii ar trebui să urmărească semnele vremurilor și printr-o purtarea sfântă și evlavioasă să aștepte și să grăbească Venirea Mirelui (2 Petru 3.12), să aibă certitudinea apartenenței Bisericii lui Christos ca să fie răpiți înainte de sosirea perioadei necazului unic din istoria omenirii (Luca 21:36).

La tot ce se întâmplă Domnul Dumnezeu nu este surprins. El este, încă sub control. Trebuie să fim conștienți că Domnul Dumnezeu ridică pe conducători ai popoarelor și tot El îi dă jos pe conducători. El a avut un motiv pentru care l-a pus pe Trump în funcție, El are un motiv pentru acceptarea înlăturării lui Trump și un motiv pentru care a îngăduit ca Biden să devină președinte. Tind să cred că Domnul Dumnezeu dă curs guvernului mondial să avanseze, iar Trump ar fi fost în cale.

Ce vă zic vouă, zic tuturor: Vegheați! - v-o spun pentru că de fapt a spus-o Domnul Isus în Marcu 13:37.

*****

CITEȘTE ȘI ALTE ARTICOLE (CĂRȚI) RECENTE DE ACELAȘI AUTOR: 

Anul 2020 - Anul Chinei http://www.romaniantimes.com/index.php/76-politica/1947-anul-2020-anul-chinei.html

Marea Restare http://www.romaniantimes.com/index.php/nelu-ciorba/1938-fraude-ale-alegerilor-americane.html

Noul Legământ - un PACT Necondițional http://www.romaniantimes.com/2020/legamant/

Împărăția - Mântuire - Biserica https://www.romaniantimes.com/2020/imb/May02.2020/

 

 

Orașe SUA

Păstorul Cel Bun - The Messengers

on 22 Aprilie 2021

Anul acesta 2021, în luna Aprilie, cu ajutorul Domnului s-au împlinit 24 de ani,...

Trăiește clipa!

on 22 Aprilie 2021

In fiecare zi, ne trezim cu gandul: ce voi face astazi? Daca esti ca mine, ai un...

Anii 80’- decada care a deschis o nouă Eră

on 24 Martie 2021

Îmi place să trăiesc în prezent dar nu uit să arunc o privire fugară în trecut…n...

Uite covidu nu e covidu

on 24 Martie 2021

A trecut deja un an de când pandemia covidului s-a abătut asupra întregii lumi c...

De râsu’ lumii - Mascarada politică americană de î...

on 25 Februarie 2021

Pentru cei care termenul din titlu nu este clar, potrivit dexonline.ro, cuvântul...

“Veșnicia s-a născut la sat”

on 25 Februarie 2021

“Vesnicia s-a nascut la sat”…citatul lui Blaga imi vine adeseori in minte cand a...

Meditatii crestine

Îngerul le-a zis: Nu vă înspăimântați! A ÎNVIAT!

on 22 Aprilie 2021

„Iar el (îngerul) le-a zis: Nu vă înspăimântaţi! Căutaţi pe Iisus Nazarineanul,...

Mediator în rugăciune

on 22 Aprilie 2021

Domnul a zis: “Simone, Simone, Satana v-a cerut să vă cearnă ca grâul. Dar Eu M-...

Sângele lui Christos - planul de mântuire a lui Du...

on 24 Martie 2021

„Și fără vărsare de sânge, nu este iertare” (Ev.9:22b) INTRODUCEREPentru noi cre...

Strâmtorarea înghețului

on 25 Februarie 2021

Conform calendarului gregorian, suntem în al doilea an, 2021, al deceniului al t...

Străinul de pe drumul Emausului

on 25 Februarie 2021

“În aceeași zi, iată, doi ucenici se duceau la un sat, numit Emaus, care era la...

Surpriza lui Zaharia

on 22 Ianuarie 2021

 „În ceasul tămâierii, toată mulţimea norodului se ruga afară. Atunci un înger a...

Diverse

Mesajul de Paști al Președintelui TRUMP

on 16 Aprilie 2020

10 aprilie 2020 ora 12:09 PM (ora locală)PREȘEDINTELE:„Vă mulțumesc foarte mult...

Alegeri pentru Parlamentul României - 2020

on 02 Aprilie 2020

Cetățenii români cu drept de vot, cu domiciliul sau reședința în străinătate, ca...

CRIZA COVID-19 - Prelungirea VIZEI DE ȘEDERE ÎN SU...

on 19 Martie 2020

Toți cei interesați puteți accesa acest site unde veți găsi formularul și instru...

Permisul de conducere international

on 19 Martie 2020

Tipul de permis de conducere care se poate folosi în România dacă conducătorul a...

Pensionari români scutiți de impozit

on 18 Martie 2020

La primul forum media organizat de publicația RomanianTimes, sâmbătă 8 februarie...

O transformare tăcută dar puternică a SUA cu efect...

on 18 Martie 2020

Când președintele Statelor Unite Donald J. Trump amintește realizările de la pre...

Politica

Semne ale vremurilor

on 27 Aprilie 2021

Marea majoritate a cititorilor acestei publicații au constatat și pot spune că a...

Nenorociri

on 24 Martie 2021

Evenimentele lunii martie 2021 m-au determinat să revin la o temă mai veche, dar...

Un steag spre biruința Adevărului

on 22 Ianuarie 2021

Pentru cei care, încă mai au frică de Domnul, împăratul David a lui Israel, are...

Anul 2020 – anul Chinei

on 21 Decembrie 2020

Încheiem anul 2020 extrem de dificil pe plan spiritual, social, politic și econo...

Marea Resetare

on 23 Noiembrie 2020

Trăim acum, în luna noiembrie 2020, situații greu de imaginat că ar fi posibile...

Votul tău este important pentru America și România

on 17 Octombrie 2020

Suntem din nou în fața unor decizii care ne vor afecta pe noi și familiile noast...

Cultura

Profesorii mei de libertate românească

on 22 Aprilie 2021

Nu de puține ori, în ultimii ani, m-am întrebat dacă nu cumva instituția profeso...

Privind spre abisul civilizației

on 22 Aprilie 2021

Ceea ce se desfasoara acum sub ochii nostrii in lumea occidentala si America de...

Călătorind prin România și Paradis

on 24 Martie 2021

* Lumea contemporană este fascinată de scrierea apocalipselor, dar rămâne atât d...

Repere etice într-o lume contorsionată

on 24 Martie 2021

Evenimentele prin care ne derulam la pas viata provoaca spre analize etice la ni...

Psalmul absolut al lemnului

on 25 Februarie 2021

Despre Lemn, ca poem al trecerii omului prin Casa lui Dumnezeu, oriunde în lumea...

Ne-a prins pandemia cu IQ-ul jos

on 25 Februarie 2021

Una din glumele preferate ale unui prieten – vazand ce se intampla in contempora...