"Cercetați toate lucrurile, si păstrați ce este bun!"

Apostolul Pavel

*
Pe măsură ce valul 4 al pandemiei Covid s-a transformat în tsunami masiv, ce produce zilnic în România unul din indicii de top ai mortalității mondiale, în țară se testează din ce în ce mai puțin, mult mai puțin decât se făcea în trecut.

E un semn temeinic că sistemul a fost copleșit (s-a “lăsat” copleșit, de fapt) și că nu mai investește în faza de prevenție a pandemiei, iar populația a fost definitiv abandonată și deturnată prin război informațional, mai ales oamenii vulnerabili. Iar cetățenii vulnerabili sunt numeroși, în România de azi, căci aceștia reprezintă masivul segment de oameni uzați biologic și psihic de cele peste șase decenii de “curbe de sacrificiu”, din ceaușism și din tranziție.
Acum, morbiditatea și moartea statistică afectează, în principal, categorii sociale considerate de guvernul actual ca fiind o povară și un pericol (1.bolnavii cronici, 2.seniorii, 3.indivizii refractari de tip anti-sistem și opozanții).
*
Aspectul de genocid tacit, ca politică de stat (inclusiv în pandemie), nu este o noutate, la liderii români: istoria recentă este plină de astfel de exemple nefaste, soldate cu milioane de victime (vezi cazuri elocvente: din al doilea război mondial, din perioadele Ion Antonescu, Stalin, Gheorghiu Dej și, respectiv, Ceaușescu).

Deținând controlul asupra Justiției, Puterea în România s-a bazat, mereu confortabil, în funcțiie de comandamentele ideologice, pe moartea statistică, printr-o logistică destul de riguroasă și o propagandă eficientă în: teoretizare, diseminare insidioasă, premeditare, evaluare, justificare, legitimare, victorie. Din păcate, pentru a-și atinge scopurile, Puterea a absorbit mereu straturi de intelectuali și cărturari, formatori de opinie și voci publice, “specialiști” non-etici, amorali și/ după caz, imorali, în eficientizarea represiunii sau limojării, a eliminării fizico-psihice și a spălării creierului.

Episodul Covid a devenit atractiv ca regim de putere, căci analiștii au identificat faptul că el poate fi folosit – fără a lăsa urme imputabile –  ca lagăr de exterminare a “costurilor nedorite” și a “victimelor colaterale”; pe scurt, o oportunitate pentru Putere de a renaște cu bani puțini și profit maxim, chiar dacă pe un munte de cadavre de oameni ce puteau fi în viață.

*
Noile strategii politice ale extremiștilor de dreapta din România se folosesc de genocidul Covid. Strategia pentru alegeri s-a bazat și în 2020 și se bazează și în 2021 pe stimularea genocidului Covid: mortalitatea crescută dată de virusul Sars-Cov-2 se produce mai ales în rândul pacienților vârstnici și a celor săraci - care formează majoritatea deceselor din România - iar asta înseamnă, în termenii “rațiunii” politice, o cale eficientă de reducere “pe cale naturală” a electoratului de stânga.

Astfel a “câștigat” un cunoscut lider de extremă dreapta și alegerile 2020 din Lombardia României. Haosul, blocajele, morbiditatea, mortalitatea și panică generală induse populației de către politica liderului s-au amplificat în timpul hemoragiei cu Sars-Cov-2 și au fost atât de mari, încât prezența la vot în Lombardia României a fost infimă, iar pe acest trend, deși nelegitimă, a adus victoria. O demonică victorie, datorată genocidului și angoasei publice.

*
În luna mai 2021, Guvernul a fost impulsionat politic să acționeze pentru încetinirea prăbușirii partidului în sondaje: așa se face că a sistat finanțarea campaniei publice pentru educație și imunizare a populației din România. Aproape 80% din centrele de vaccinare din țară au fost desființate, relaxarea a fost fanatic încurajată, pe un miraj populist, iar curentele ideologice și politice antivacciniste au fost astfel stimulate, până la generarea comportamentului negaționist extins. Susținut de Președinte și de o grupare ocultă protejată, nucleul de inițiativă începuse Operațiunea de “redresare” a imaginii partidului, mai degrabă de rebranduire, de monopolizare a conducerii și de acaparare a accesului la mantra “Am învins pandemia! We are the best!” Calibrându-și și coordonându-și diviziile, acești actanți au generat un război fulger, camuflat și protejat, împotriva românilor, dar în interesul grupurilor de crimă-organizată mafiot-oligarhice cu gulere albe din politica mare. Consecința războiului informațional dus împotriva românilor a fost explozia - după Congresul mamut cu 5000 de participanți din 25 septembrie a.c. -, a ratei accelerate de propagare a infecțiilor în masă, generarea de focare gigant, colmatarea spitalelor, generalizarea confuziei. Teribila diversiune a fost creată de o veritabilă armată de carteluri performante în războiul modern de tip media, social-media și digital, cu scopul adjudecării pe termen lung a puterii politice din țară, al epurării partidului de cadrele adepte a doctrinei fundamentale clasice și etice. Și, evident, și cu scopul final de a monopoliza absorbția de bani prin PNRR. Arma informațională a fost și continuă să fie manipulată din greu, blocând accesul cetățenilor români, din țară și din străinătate, la adevărurile privind starea țării, situația sistemului sanitar, evoluțiile pe termen scurt, lung și mediu. E semn că aleșii s-au rupt de agenda electoratului lor.
În mintea autorilor acestor strategii, nu există România reală și românii reali, nici datoria pe care acești conducători ar fi avut-o de a sluji Binele public din țara aflată într-un război tragic.

Când genocidul tacit a devenit politică de stat,  episodul Covid s-a transformat într-un lagăr de exterminare a “costurilor nedorite” și a “victimelor colaterale”. Poporul a devenit carne de tun. Lipsa de scrupule a liderilor alimentează un mănunchi de interese, de cauzalități și de efecte ce se dovedesc, pe zi ce trece, tot mai demonice.