"Cercetați toate lucrurile, si păstrați ce este bun!"

Apostolul Pavel

Desigur că românii care au iubit şi iubesc America s-au rugat şi se roagă tot timpul pentru ocrotirea, bunăstarea şi fericirea ei. Avem obligaţia creştino-morală să o facem, ca fiind partea noastră şi totodată trebuie să fim gata oricând să acceptăm voia Domnului.

Statele Unite ale Americii a fost o ţară binecuvântată de Dumnezeu pentru că a respectat cel puţin trei principii scripturale: Legiferarea judecătorească la nivel federal şi statal, făcută în baza principiilor Scripturii; Răspândirea Evangheliei în toată lumea şi Apărarea Israelului. Cât timp aceste principii au fost respectate de poporul şi liderii americani, pământul american a avut parte de binecuvântarea lui Dumnezeu.
În studierea semnelor vremurilor, în prezenta ediţie, mă ocup de SEMNE direcţionate spre EREZII care vor apare în zilele din urmă, şi specific erezii care bântuie în America în anul 2008.
       
Erezia este o doctrină sau învăţătură falsă care ia naştere în cadrul unor grupări mari şi mici şi care se depărtează de la doctrina fundamentală a grupării respective. Având în obiectiv de data asta America, consider o erezie ca fiind devierea de la principiile care au stat la formarea Americii.   
       
Anul 2008 este un an crucial în istoria Americii, când poporul american şi-a spus cuvântul prin prezentarea la vot în apărarea familiei sau distrugerea familiei, instituţie formată de însuşi Dumnezeu şi ale cărei principii o dată încălcate aduce cu sine arătarea mâniei lui Dumnezeu.
       
Apostolul Pavel l-a avertizat pe Timotei de apariţia ereziilor în vremurile din urmă scriindu-i: va veni vremea când oamenii nu vor putea să sufere învăţătura sănătoasă; ci îi vor gâdila urechile să audă lucruri plăcute, şi îşi vor da învăţători după poftele lor. Îşi vor întoarce urechea de la adevăr, şi se vor îndrepta spre istorisiri închipuite. (2 Timotei 4:3,4). Aici a ajuns America în anul 2008, să aleagă un preşedinte care să le gâdile urechile cu învăţături după placul poporului îndepărtat de Dumnezeu. Oricare candidat la preşedinţie promite multe, care în America unele nu le poate duce la îndeplinire, fiind împiedicat de Congres, iar altele nu mai vrea să se ţină de ele. E foarte important caracterul candidatului, principiile care stau la baza gândirii lui. Aceasta se aşteaptă de la Biserica lui Christos să pregătească oameni pentru lucrarea de slujire cu principii scripturale.
       
Biserica, însă,  a coborât standardul doctrinelor biblice la nivelul în care de dragul „păcii” să nu mai observe pericolul învăţăturilor false, a toleranţei, cu îndepărtare de Scriptură. Biserica în America a ajuns să se închine la un dumnezeu oarecare, în schimb, Scriptura nu acceptă alt Dumnezeu, decât Dumnezeul cerului şi al pământului. El este un Dumnezeu gelos şi nu se lasă să fie batjocorit. Biblia îl revelează pe Dumnezeul cerului şi pământului în trei persoane Tatăl, Fiul şi Duhul Sfânt în unitate desăvârşită, dar trei persoane distincte. Dumnezeul Sfintelor Scripturi este revelat ca un Dumnezeu al iubirii de oameni, dar şi un Dumnezeu al dreptăţii care pedepseşte şi urăşte păcatul dar iubeşte pe păcătos. Ca dovadă al iubirii Lui, Dumnezeu Tatăl a sacrificat pe unicul Lui fiu în locul păcătosului, astfel încât prin credinţa în Fiul lui Dumnezeu, păcătosul să nu mai moară ci să aibă viaţa veşnică.
      
La 4 noiembrie 2008 poporul american votându-l în majoritate pe Barack HUSSEIN MOHAMMED OBAMA, conform celor promise de acesta, poporul american a acceptat următoarele erezii: căsătoriile de sodomiţi să fie legiferate la nivel federal, sodomiţii să fie favorizaţi la nivel de companii, să se dea prioritate sărbătorilor sodomiţilor, să se promoveze învăţătura sodomită în şcolile publice, părinţii să nu se amestece în materialul de predat în şcolile publice, din banii de la taxe să fie suportată clonarea umană, să fie omorâţi copiii nenăscuţi,  adolescentele să aibă drept legal de avort în ascuns, să fie legalizată avortul parţial. E uşor a vedea cum aceste direcţii vor îndepărta şi mai mult America de Domnul Dumnezeu.
     
Zeci de mii de oameni strânsi în Grant Park, Chicago, Illionois au explodat în strigăte de bucurie, relatează AFP. Printre altele senatorul Obama printre cel spuse în primul lui discurs ca şi cel de-a 44-lea preşedinte american a spus: „În aceasta seară, pentru că am făcut ce am făcut în aceste zile, la aceste alegeri, am schimbat cursul istoriei”.
      
În preajma şi în ziua alegerilor din 4 noiembrie 2008 m-a preocupat atitudinea poporului american faţă de alegerea a două alternative la conducere una creştină şi una necreştină. Înclinarea poporului american spre un preşedinte cu „credinţă musulmană”, care n-a avut şi nu are nimic de-a face cu relaţia personală cu Dumnezeu, pe de o parte m-a deranjat, dar pe de altă parte am înţeles că avem un Dumnezeu care controlează toate lucrurile şi ştie ce şi când acceptă lucrurile să se întâmple. M-a interesat şi felul cum poporul american a ales şi mai mult să se depărteze de principiile Scripturii nu numai prin alegerea preşedintelui ci şi prin alte legi la nivel de stat.
    
Sunt câteva legi care trebuiau foarte bine gândite şi raportate principial la Scriptură pentru a nu intra în categoria ereziilor. Voi enumera doar legi care lovesc în familie, celula de bază a societăţii, locul cel mai vulnerabil de atac. Căsătoria, avorturile au fost pe buletinele de vot al unor state americane.
    
În statul California la 15 mai 2008, Tribunalul Suprem, a încălcat principiile Scripturii în mod flagrant legiferând unirea sodomiţilor şi folosind cuvântul scriptural căsătorie, a declarat căsătoriţi persoane de acelaşi sex. Propoziţia 8 a fost supusă la vot pe buletinele din California, care declară: „numai căsătoria dintre un bărbat şi o femeie este validată în California”.  Cu toate că la alegerile din 2000 poporul american californian a respins cu 61 procente, a trebuit din nou să decidă, la 4 noiembrie 2008, dacă e de acord sau nu cu această erezie.  
    
Statul Arkansas a avut pe buletinele de vor cererea de aprobare a sodomiţilor de adoptare a copiilor.
    
Statul Florida, propoziţia 2 de pe buletinele de vot era un amendament la constituţia statului de protejare a căsătoriei definind-o în termenii Scripturii, ca fiind unirea pe toată viaţă între un bărbat şi o femeie.  La fel statul Arizona, propoziţia 102 de pe buletinele de vot era un amendament la Constituţia statului de a defini, căsătoria în principiile Scripturii.
    
Statul Dakota de Sud, cu o singură clinică de avort, în Sioux Falls, a avut pe buletinele de vot legiferarea de interzicere a avorturilor, exceptând condiţiile de sănătate a mamei şi copilului. Măsura 11 a fost respinsă din nou.
    
În statul California, Propoziţia 4 de pe buletinele de vot a fost acţiunea numită Sarah’s Law (după numele fetiţei de 15 ani ce a murit în urma unui avort forţat), numită şi Perioada de Aşteptare a Avortului şi Iniţiativa de Notificarea Părinţilor, protejând adolescentele de la avort prin anunţarea părinţilor şi aprobarea lor.
    
În statul Colorado prin amendamentul constituţiei, de pe buletinele de vot, cerea ca să definească embrionul uman ca şi persoană cu drept de protejare constituţional.
    
În statul Washington, luând exemplul negativ de la statul vecin, Oregon, în buletinele de vot s-a cerut aprobarea legală a omorârii persoanelor ce suferă de boli incurabile, dându-le încă 6 luni să trăiască şi apoi să fie omorâţi sub asistenţa medicului. Cu 58 la sută aprobat, statul Washington a devenit al doilea stat american care îşi permite să încalce principiul Scripturii al vieţii. Viaţa este un dar dat omului de Dumnezeu şi numai El are dreptul să taie firul vieţii şi nu omul. Ca să gâdile mai bine urechile au numit legea ca fiind actul de demnitate în curmarea vieţii.,”Death with Dignity” law. Doamne ai milă de America!
    
Voi reveni cu detalii la cele de mai sus şi vă mărturisesc că nu întrevăd o schimbare înspre bine în America şi, învăţând din păţaniile Americii, în acest timp hotărâtor şi pentru ţara noastră, aş vrea să vă îndrept atenţia spre România, şi cu ocazia alegerilor parlamentare de la 30 noiembrie 2008, să votaţi pentru Parlamentul României oameni care cunosc, apără şi trăiesc adevărurile Scripturii. Avem ocazia pentru prima dată în istorie să alegem să ne reprezinte în Parlament, oameni cu frică de Dumnezeu, care respectă şi trăiesc principiile Scripturii. Îl cunosc foarte bine pe d-l Mircea Lubanovici şi-l recomand să fie votat de noi românii din diasporă, pentru poziţia de deputat în Parlamentul României.
    
Ce vă zic vouă, zic tuturor: Vegheaţi!” (Marcu 13:37)   (VA URMA)
                                  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.