"Cercetați toate lucrurile, si păstrați ce este bun!"

Apostolul Pavel

Suntem la încheierea unu alt an cu mari încercări și provocări pe plan spiritual, religios, social, economic și politic. Una din deosebirile pandemiei creată de molima SARS-CoV-2 și altele din istoria lumii este că acum am experimentat și experimentăm ceva unic în istoria lumii și anume consecințele nefaste a celei de-a Patra Revoluții Industriale, revoluția internetului.

Internetul scăpat de sub control a devenit un instrument de transmitere a oricărei vești de oricine care se pricepe cât de cât să pună ceva pe site sau mijloacele de comunicare (facebook, twitter, etc). Și mai periculos este faptul că pe adresele de email vin informații nedorite de zeci de ori mai multe decât cele vrute. Durerea cea mai mare este că veștile nejustificate, complet nefavorabile, dimpotrivă care distrug ființa umană sunt transmise, preluate și răspândite cu foarte mare ușurință. Informațiile despre molima SARS-CoV-2 și boala provocată COVID-19 asociate cu ”vaccine” în fază de experimentare, medicamente care pot trata boala sunt atât de multe și diversificate încât e greu pentru specialiștii în materie să emită concluzii autentice. Spre exemplu, ne parvin fără să vrem vești care spun că în ultimul timp numărul celor mai mulți ce mor cu Covid sunt în rândul vaccinaților, iar altele transmit că numărul morților cu Covid sunt în rândul nevaccinaților.  Ca să afli adevărul trebuie să găsești sursa autentică.

De la formarea publicației RomanianTimes și până în prezent mottoul a fost și este: Cercetați toate lucrurile și păstrați ce este bun – Apostolul Pavel, și nu mă îndoiesc că marea majoritate dintre cititori știu că de fapt este un verset al Sfintelor Scripturi din epistola Apostolului Pavel către biserica din Tesalonic (1Tesaloniceni 5:21).
Sigur că ne interesează evenimente actuale care-și au corespondentul în Cartea Cărților, dar ne documentăm din cel puțin două surse sau surse credibile, verificate pentru a transmite vești autentice. Am prezentat pe larg din punct de vedere escatologic evidențierea mondială a Chinei prin producerea în laborator a virusului SAR-CoV-2, lansarea tehnologiei 5G cu scop de spionaj mondial, intensificare a relațiilor militare cu Esticii.  Acum la sfârșit de an, 2021, constatăm și mai accentuate aceste domenii. Privind extinderea mondială a Chinei o putem considera ca o țară ce pregătește calea împăraților care au să vină din răsărit la Armaghedon.

Napoleon al III-lea a comparat China cu un gigant care doarme și a tras următorul semnal de alarmă: „Când China se trezește, va cutremura lumea”. După o lungă hibernare,
China cu aproape 1,5 miliarde de oameni de peste 4 ori mai mulți ca și în Statele Unite ale Americii, se ridică tot mai mult.
    
Se spune că secolul XIX a fost secolul Marii Britanii, secolul XX a fost secolul Americii și că secolul XXI este secolul Răsăritului. Oare de ce nu s-au făcut extrapolări mai departe de secolul XXI? Pentru că nu e cazul. Împărații Răsăritului vor pregăti calea de atac al Israelului.
    
La această rubrică de peste 15 ani am scris și scriu ori de câte ori apar evenimente de importanță majoră legate de Împărații Răsăritului, încă de pe vremea când erau neglijați în circuitul economic mondial. Urmăresc evoluția țărilor din partea de Răsărit, a centrului scoarței terestre, Ierusalimul. Urmăresc în mod special afirmarea Chinei, pentru că așa cum am scris de multe ori, la această rubrică, împărății Răsăritului trebuie să se ridice la nivel de supremație, pentru a pregăti calea și facilita venirea împăraților lumii pentru războiul vremurilor din urmă, în Israel, la Armaghedon (în partea de nord al Israelului, aproape de Siria), amintită de apostolul Ioan în Apocalipsa. Bătrânul Ioan, exilat pe insula Patmos, fără prea multe legături cu lumea de atunci, a scris începând din capitolul 15 cele din urmă șapte urgii ce vor fi vărsate pe pământ, în timpul Necazului Unic din istoria lumii, continuând în capitolul 16, după urgia a șasea, cu câteva detalii: Al șaselea a vărsat potirul lui peste râul cel mare, Eufrat. Și apa lui a secat, ca să fie pregătită calea împăraților, care au să vină din Răsărit … împărații pământului întreg, ca să-i strângă pentru războiul zilei celei mari a Dumnezeului celui Atotputernic … Duhurile cele rele i-au strâns în locul care pe evreiește se cheamă Armaghedon. (Apocalipsa 16:12-16). Bătrânul Ioan, în Apocalipsa, a scos în evidență pregătirea de război a împăraților întregului pământ care vor veni dinspre răsărit spre Israel. Citiți în continuare câteva realități care scot în evidență influența fără precedent al esticilor, special, a Chinei în vremurile ce le trăim.


    
Împărații Răsăritului își întăresc relațiile militare

Miercuri, 8 decembrie 2021, Președintele Chinei Xi Jinping și Președintele Rusiei Vladimir Putin în timpul unei videoconferințe au stabilit acțiuni comune de cooperare în domeniul apărării de intenția apropierii NATO de granițele Rusiei.  Agențiile de presă Reuters și Xinhua au publicat din mesajele videoconferinței: “În momentul de față, anumite forțe internaționale, sub pretextul democrației și drepturilor omului, se amestecă în afacerile interne ale Chinei și Rusiei, încălcând brutal dreptul internațional și normele recunoscute ale relațiilor internaționale. China și Rusia trebuie să intensifice eforturile comune pentru a apăra mai eficient interesele de securitate ale ambelor părți”, a declarat Xi Jinping.

Președintele Putin a declarat: “S-a format un nou model de cooperare între țările noastre, bazat, printre altele, pe principiile neamestecului în afacerile interne și respectarea intereselor proprii”.China întrece SUA în domenii militare

China a testat recent o armă hipersonică, ”demonstrând capacități mai avansate decât cele pe care le dețin în prezent SUA”, potrivit generalului forțelor spațiale SUA, David Thompson, șeful adjunct al operațiunilor spațiale. Nava hipersonică. capabilă să transporte un focos nuclear și lansarea, cu succes, a unei rachete în Marea Chinei de Sud a pus în uimire lumea tehnologică militară. Nicio altă țară din lume nu s-a lăudat până acum cu o tehnologie la acest nivel, capacitatea de a lansa o rachetă de pe o navă spațială pe orbită joasă la viteze atât de mari.

La Forumul Național de Apărare Reagan, din decembrie 2021, generalul David Thompson, a declarat spre surprinderea multora că China își dezvoltă capacitățile spațiale „de două ori mai rapid” de cât SUA, având șansa de a depăși SUA în acest domeniu până în următorii ani. „Faptul că, în esență, în medie, ei construiesc, pun în funcțiune și își actualizează capacitățile spațiale de două ori mai repede decât noi înseamnă că foarte curând, dacă nu începem să ne accelerăm dezvoltarea și capacitățile de livrare, ne vor depăși”, a declarat generalul Thompson, adăugând: „2030 nu este o estimare nerezonabilă”.

Deja în 2019 China a depășit SUA ajungând la performanța de a avea cea mai mare forță navală din lume într-o continuă creștere.

Președintele Chinei, Xi Jinping, și-a declarat public intenția de a atinge nivelul militar al SUA până în 2027 și de a depăși SUA la nivel militar în următorii zeci de ani. Beijingul intenționează să își dubleze de patru ori arsenalul de focoase nucleare la aproximativ 1.000 până în 2030, depășind deja Statele Unite în noile tehnologii de arme, inclusiv inteligența cibernetică și artificială.Agențiile guvernamentale americane au cumpărat tehnologie de supraveghere chineză

E trist că agenții guvernamentale americanr în domeniul securității cumpără aparatură chineză și nu folosesc aparatura americană.
Revista americană, online, TechCrunch, revistă concentrată pe informații de înaltă tehnicitate, a publicat miercuri 1 Decembrie 2021 un articol interesant intitulat:  Agențiile guvernamentale americane au cumpărat tehnologie chineză de supraveghere în ciuda interdicției federale.

Cel puțin trei agenții federale din SUA, inclusiv armata, au achiziționat echipamente de supraveghere video fabricate în China, interzise de guvernul federal.

Înregistrările privind achizițiile văzute de TechCrunch și de site-ul de știri de supraveghere video IPVM arată că agențiile au cheltuit în total mii de dolari pentru achiziționarea de echipamente de supraveghere video fabricate de Lorex, o subsidiară deținută în totalitate a Dahua Technology. Dahua este una dintre numeroasele companii cu sediul în China cărora le-a fost interzis să vândă guvernului federal în temeiul unei legi a cheltuielilor pentru apărare din 2019 din cauza temerilor că tehnologia ar putea ajuta guvernul chinez să desfășoare spionaj.

Potrivit înregistrărilor, Drug Enforcement Agency a cumpărat nouă hard disk-uri Lorex pentru sisteme de supraveghere în mai 2021 printr-un furnizor de tehnologie din Washington, D.C., numit I. S. Enterprises. Purtătorul de cuvânt al DEA, Katherine Pfaff, a declarat că achizițiile au fost făcute prin portalul de cumpărături al guvernului condus de General Services Administration – cunoscut sub numele de GSA Advantage – și a amânat comentariile către GSA, dar a refuzat să spună dacă echipamentul Lorex a fost scos din funcțiune.

Conform informațiilor înregistrate Serviciul de Finanțe și Contabilitate a Apărării, o agenție DOD însărcinată cu managementul financiar al departamentului și cu membrii serviciilor plătitoare, a cumpărat camere de supraveghere video Lorex printr-un magazin din New York numit Focus Camera în iulie 2021.
Înregistrările arată, de asemenea, că Departamentul Armatei a cumpărat camere de supraveghere video Lorex și echipamente de înregistrare între 2019 și 2021 de la trei furnizori, I. S. Enterprises, Focus Camera și o companie cu sediul în Glendale, California, numită JLogistics.

Înregistrările de achiziție au arătat, de asemenea, că alte câteva agenții federale și militare au cumpărat echipamente Lorex după ce interdicția a intrat în vigoare. TechCrunch a contactat acele agenții înainte de publicare. Dintre agențiile care au răspuns, purtătorii lor de cuvânt nu au putut să confirme sau să comenteze imediat momentul în care li s-au furnizat înregistrările de achiziție. O agenție militară a spus că un răspuns va dura „săptămâni”.

Sunt realități care ne arată expansiunea fără precedent a Chinei, ceea ce aflăm din Scripturi că trebuie să se întâmple în vremurile din urmă.
…pregătește-te să întâlnești pe Dumnezeul tău… (Amos 4:12)    

”Ce vă zic vouă, zic tuturor: Vegheați !” v-o spun eu pentru că de fapt a spus-o Domnul Isus (Marcu 13:37).