"Cercetați toate lucrurile, si păstrați ce este bun!"

Apostolul Pavel

Pe data de 16 aprilie 2016, comunitatea română din întreaga lume a intrat în filele istoriei, și poate și în Cartea Recordurilor: românii s-au adunat în 60 de orașe din 20 de țări cu un singur țel: pentru a protesta comportamentul unei instituții a protecției copilului din Norvegia numită Barnevernet, care a smuls din sânul familiei 5 copii pentru că aceștia au fost îndoctrinați religios de către părinți și bunici.

La proteste au participat români din toate denominațiunile creștine religioase. A fost un moment în care românii și-au lăsat diferențele la o parte și s-au adunat cu mic și mare într-un gând și o voce. A fost o zi în care am fost mândru că sunt român, că sunt creștin.

La protestul din Portland au fost peste 3000 de suflete, dar numărul acesta nu contează atât de mult cât contează că am fost împreună, o comunitate unită.

Ne-am adunat pe 16 aprilie pentru că suntem triști, supărați și ne pasă de cei din jurul nostru, de ai noștri. Cea mai importantă, prețiosă și sacră celulă a societății noastre este sub atac: FAMILIA așa cum a creat-o Dumnezeu, soț, soție și copii. Am fost și suntem vocea celor fără grai, pentru copiii noștri. Știm cu toții povestea familiei Bodnariu și luptele lor. Internetul este presărat cu povestea lor tristă. O știe tot românu din orice colț a lumii.

Nu există nici o îndoială că aceste proteste fac parte dintr-un război spiritual. Noi știm bine din Biblia noastră că luptele noastre nu sunt împotriva cărnii și a sângelui, ci împotriva căpeteniilor, împotriva autorităților, împotriva puterilor acestei lumi întunecate și împotriva forțelor spirituale ale răului care sunt în locurile cerești.

Există forțe demonice spirituale peste tot, dar se pare că există o mare concentrație de astfel de forțe în Norvegia.

Când poporul lui Israel marșăluia în jurul zidurilor indestructibile și gigantice ale Ierihonului, oamenii din cetate au crezut că acești oameni care umblă în jurul zidurilor, erau nebuni. Ierihonul era o cetate puternică, era cel mai puternic centru economic, militar și financiar al lumii, dar poporul lui Israel îl avea pe DUMNEZEU!

NORVEGIA, se luptă împotriva lui Dumnezeu.

Atunci când servitorul lui Ilie s-a trezit într-o dimineață, orașul în care locuiau a fost înconjurat de o armată puternică. A fost atât de speriat că a alergat și a spus stăpânului său “Suntem înconjurați, vom muri.” “Nu te teme”, a răspuns profetul. “Cei care sunt cu noi sunt mai mulți decât cei care sunt cu ei.”

Norvegia, s-ar putea să fi văzut miile de oameni din întreaga lume pe 16 aprilie care au ieșit să protesteze împotriva serviciului tău barbar de protecție a copilului numit Barnevernet, dar ceea ce nu ai văzut, este mulțimea și puterea forțelor îngerilor cerești care luptă pentru noi, pentru familia Bodnariu, pentru toate familiile rănite de procedurile tale barbare.

Conform Scripturii noastre, cine se va atinge un copil a lui Dumnezeu, se atinge de lumina ochilor lui Dumnezeu!

Românii sunt o națiune de războinici. 41 din împărații imperiul roman au fost de origine daco-tracice (strămoșii românilor). Dar acum suntem războinici la un nivel diferit: suntem războinici spirituali, ai rugăciunii, ai familiei, ai drepturilor omului și mai presus de toate, suntem războinici ai lui Hristos!

Un război este o luptă sau mai multe între două sau mai multe națiuni. Noi nu ne luptăm cu Norvegia sau oamenii din Norvegia, noi luptăm cu conducători demonici și forțele întunecate ale Norvegiei. Războiul acesta a fost câștigat de pe dealu Golgotei prin jertfa lui ISUS Hristos!

Marius, Ruth și celelalte mii de familii din întreaga lume și din Norvegia, afectate și rănite de acest monstru numit BARNEVENET: nu sunteți singuri. Ne rugăm ca Dumnezeu să vă deschidă ochii ca ochii robului lui Ilie, astfel încât să puteți vedea și simți puterea lui Dumnezeu, care se luptă pentru voi.

Fie ca Dumnezeu să binecuvânteze toate familiile noastre!

 

Imagini de la Protestul din Portland
http://www.philadelphiaro.com/alt/poze/index.php?/category/123
Reluarea integrală a Protestului de la Portland:
www.philadelphiaro.com