"Cercetați toate lucrurile, si păstrați ce este bun!"

Apostolul Pavel

Asistăm neputincioși, într-o măsură sau alta, la evenimente care se petrec sub ochii noștri cu o repeziciune uimitoare: pe de-o parte alegerile din Statele Unite care merg aproape mână în mână cu pandemia covidului care a afectat nu numai Statele Unite ci întreaga lume.

De fapt, este o bătălie spirituală de proporții infernale nemaiîntâlnită în secolul XXI. Anul 2020 va rămâne în istoria omenirii ca Anul Pandemiei Covid și Alegerile din Statele Unite care au schimbat cursul istoriei.

În timp ce bătălia spirituală are loc pe întregul mapamond, se pare că centrul luptei este în toi în Statele Unite, mai precis lupta pentru Casa Albă. De fapt nu este neapărat pentru Casa Albă ci este o luptă pe față pe mai multe fronturi între bine și rău, între prosperitate și sărăcie, între normal și anormal, între capitalism și socialism/comunism (acestea merg mână în mână, deosebirea fiind doar în terminologie), între adevăr și minciună, între viață și moarte, între cinste și necinste, între lumină și întuneric, între dragoste și ură, dar nu în ultimul rând între forțele demonice și îngerii lui Dumnezeu.

Sunt în Statele Unite de 24 de ani și nu am asistat niciodată așa de neputincios la ceea ce se întâmplă în jurul alegerilor prezidențiale. Nu am simțit niciodată “tensiunea”  și “încordarea” spirituală pe care o simt acuma, începând din magazine, la servici, interacțiunile cu clienții,  urmărind emisiunile mass-media etc.

Probabil că dacă ni s-ar deschide ochii spirituali ne-am pierde mințile, în cuvintele marelui poet Costache Ioanid, în faimoasa poezie “Cele șapte bătălii de pe Golgota”

“Veneau toţi demonii grămadă./ Urlau şi clănţăneau din dinţi./ De-ar fi putut un om să-i vadă,/ pe loc şi-ar fi ieşit din minţi.”

Ceea ce trăim acum, este doar o previzualizare a timpurilor din urmă ce or să vină înainte de apariția Antihristului.

Pe de-o parte avem un președinte pe care Dumnezeu l-a îngăduit la cârma celei mai mari democrații din istoria modernă a omenirii, Donald Trump, care de la începutul mandatului din 2016 a căutat doar binele poporului american, dar a fost acuzat și sabotat de la început cu tot felul nimicuri care s-au dovedit a fi neadevărate,  începând de la acuzațiile de implicare a rușilor în treburile politice americane, la legăturile cu Ucraina prin care s-a încercat demisia (impeach) dânsului și terminându-se cu acuzațiile cum ca nu a administrat bine pandemia virusului chinezesc.

Cu toate înscenările politice draconice, Trump a mers înainte concentrându-se pe interesele poporului American în timp ce a administrat  cu iscusință și treburile internaționale.  De menționat că în timpul celor 4 ani, nu a avut loc nici un război internațional,  reușind chiar imposibilul istoric de a se întâlni cu dictatorul Coreei de Nord și de a facilita tratate de pace între statul Israel și câteva state musulmane.

Trump a dat peste cap toate planurile politice ale elitei de la Washington.  Nu a putut fi cumpărat de nimeni, el fiind printre puținii Președinți din istoria Statelor Unite care a făcut parte din clasa înstăriților neavând nevoie de fondurile elitiștilor mondiali și a lobbyiștilor care roiesc în jurul Casei Albe ca un roi de muște  în jurului unui hoit. Fiind primul președinte care și-a donat salariul lunar de sute de mii diferitelor fundații caritabile.

Dar ce se întâmplă astăzi în America? Cine este președinte,  Trump sau Biden?

Ei bine, contrar majorității mass-mediei americane și … internaționale, care ne bombardează meticulos în fiecare zi cu minciuni și rapoarte manipulante, Trump este Președintele Statelor Unite până pe data de 21 ianuarie când va avea loc ceremonia de preluare a puterii de către noul Președinte, care cred eu, va fi tot Donald Trump.

Cu toate că, presa nu are putere să numească un președinte,  majoritatea mass-mediei trâmbițează sus și tare cum că Biden este președintele “ales”. Însă alegerile în Statele Unite sunt o ciudățenie pentru o lume întreagă dar este și un proces care s-a dovedit funcțional de câteva secole, de la începuturile Americii, de acum câteva sute de ani în urmă când procesul alegerilor a fost “bătut în cuie” de către fondatorii americani.  Alegerile sunt prevăzute în constituția SUA, fiecărui cetățean american asigurându-i-se dreptul de a vota legal. Fiecărui stat i se atribuie un număr de electori proporțional cu populația acestuia, de exemplu Statul Oregon, unde suntem noi, are 4.28 milioane de locuitori, pe o suprafață cam cât suprafața României și are 7 electori. La sud, California are 55 iar la nord statul Washington are 12. Din moment ce majoritatea statului a votat pentru candidatul democrat Biden, cele 7 voturi îi sunt atribuite lui. Pe coasta de este de exemplu, statele sunt mai mici și mai populate deci au voturi electorale mai multe.

Cam cum stau treburile cu alegerile în America la “ora actuală”? Spun la “ora actuală” pentru că lucrurile se vor schimba de la o zi la alta, de la o oră la alta. Echipa Președintelui Trump lucrează pe toate fronturile pentru a se asigura că alegerile au fost cinstite și nu au fost măsluite. Și sunt multe lucruri care nu “se adună” unul cu altul. Interesant că domnul Biden și-a petrecut vara în beci, ieșind din când în când de aici și având câte o apariție stagiată cu vreo 10 spectatori din care 9 erau jurnaliști, pe când Președintele Trump a apărut peste tot adunând sute de mii de participanți în zeci de orașe. De fapt, ce este ciudat că chiar domnul Biden a menționat într-una din ieșirile senile ale dânsului că “avem cea mai extinsă și inclusivă organizație de fraudă a alegătorilor din istoria politicii americane”. Oare la ce s-a referit domnul fost Vicepreședinte când a făcut mențiunea aceasta? Oare cum se explică alegerile din 2020 decât prin poate cea mai mare fraudă a secolului. Oare să fie americanii atât de naivi să creadă că alegerile au fost corecte când la mijlocul nopții dintre 3-4 noiembrie, Președintele Trump conducea detașat în ultimele câteva state unde numărătoarea nu a fost încheiată sau s-a întrerupt … ca să ne trezim a doua zi dimineața că toate acele state au trecut la candidatul democrat .... Oare cum? Răspunsuri pe care sperăm să le aflăm în curând.

Softul DOMINION se pare că este unul dintre programele folosite de către foarte multe state pentru numărarea voturilor. Se pare că a fost folosit și de către regimul socialist din Venezuela pentru a fi siguri că dictatorul comunist a fost “votat” de către majoritate poporuliu de fiecare dată. Echipa legală a Președintelui Trump au ca martor un fost comandant al armatei din Venezuela care a participat și știe exact cum funcționează acest program și cum poate să fie “modificat” pentru a da rezultatele dorite. În plus, echipa de avocați a Președintelui, au dovezi și mărturii scrise și semnate în fața notarului public a sute de persoane care au declarat cum au fost martori la falsificare și manipularea voturilor. Poate cel mai remarcabil caz a fost în statul Michigan unde.. Într-un comitat democrat, peste 100 de mii de voturi au apărut noaptea după oprirea numărării voturilor și aproape toate au fost pentru candidatul democrat, domnul Biden.

Poate cel mai mare circ istoric este să urmărești majoritatea mass-mediei americane care îl ridică în slăvi pe domnul Biden ca fiind președintele ales, iar bătălia legală pe bună dreptate, a Președintelui Trump, ca fiind doar acuzații false.

Așadar există două alternative pentru președintele Trump să rămână în continuare președintele Statelor Unite:

Echipa legală Președintelui Trump va aduce înaintea judecătorilor dovezi covârșitoare despre fraudarea alegerilor, și se pare că aceștia sunt pe drumul bun.

Guvernele mai multor state vor refuza să certifice voturile electorale care le aparțin, dacă sunt convinși că voturile au fost fraudate, prevenind astfel amândoi candidații să ajungă la cele 270 de voturi electorale care sunt cruciale pentru un candidat să câștige alegerile. Dacă niciunul din cei 2 candidați nu vor avea cele 270 voturi, atunci președintele va fi ales de către Camera Reprezentanților, care este majoritate … democrată. Însă cheia este că prin această metodă, Camera Reprezentanților trebuie să aleagă doar un singur reprezentant care să voteze din fiecare stat. Și cum majoritatea Statelor Unite sunt republicane, Președintele Trump va fi reales. Acest scenariu este prevăzut în Constituția Statelor Unite și s-a întâmplat de 2 ori în istoria acestora.

Eu mai cred și o treia alternativă că la cârma tuturor lucrurilor este un Dumnezeu Drept care veghează. Nu mă îndoiesc că administrațiile (cei care se află în poziția de a reprezenta interesele lumii) sunt conduse de interese obscure, sumbre, demonice. Când proorocul Daniel s-a hotărât să îi ceară un răspuns lui Dumnezeu s-a rugat și a postit 21 de zile. După 21 de zile a venit îngerul la el și i-a zis „Daniele, nu te teme de nimic! Căci cuvintele tale au fost ascultate din cea dintâi zi, când ţi-ai pus inima ca să înţelegi şi să te smereşti înaintea Dumnezeului tău, şi tocmai din pricina cuvintelor tale vin eu acum! Dar căpetenia împărăţiei Persiei mi-a stat împotrivă douăzeci şi una de zile, şi iată că Mihail, una din căpeteniile cele mai de seamă, mi-a venit în ajutor şi am ieşit biruitor acolo, lângă împăraţii Persiei.” (Daniel 10:12-13). Așadar, dacă pe vremea lui Daniel exista o căpetenie (demonică) a împărăției Persiei, cu siguranță și Statele Unite au una, și România are una și așa mai departe.

Interesant cum partea democrată a Americii a devenit o mișcare politică condusă de ură. Democrații nu au fost interesați de persoana pe care o votează, atâta timp cât au votat împotriva Președintelui Trump pe care îl urăsc cu patimă.

În Scriptură la Psalmul 62 citim că  “Numai în Dumnezeu mi se încrede sufletul; de la El îmi vine ajutorul. Da, El este Stânca şi Ajutorul meu, Turnul meu de scăpare; nicidecum nu mă voi clătina. Până când vă veţi năpusti asupra unui om, până când veţi căuta cu toţii să-l doborâţi ca pe un zid gata să cadă, ca pe un gard gata să se surpe? Da, ei pun la cale să-l doboare din înălţimea lui: le place minciuna; cu gura binecuvântează, dar cu inima blestemă.”  Să fie acesta un blitz istoric, profetic scris cu mii de ani în urmă pentru zilele pe care le trăim acum? În toate acestea, ne-a mai rămas credința în Dumnezeu și cred că și Președintelui Trump i-a mai rămas tot aceasta plus: credinţa, nădejdea şi dragostea, dar cea mai mare dintre ele este dragostea (1 Corinteni 13:13).