"Cercetați toate lucrurile, si păstrați ce este bun!"

Apostolul Pavel

Pentru cei care termenul din titlu nu este clar, potrivit dexonline.ro, cuvântul mascaradă înseamnă acțiune sau atitudine falsă, ipocrită; prefăcătorie, înșelătorie, farsă; înscenare. Cea mai bună descriere a ceea ce se întâmplă astăzi în America.

În viitor, nu o să continui să fiu părtaș al politicii americane în aceeași măsură în care am fost până acum, că până la urmă,  cuvintele noastre sunt neînsemnate față de “megafoanele” conglomeratelor mass mediei americane susținuți de coloșii mediei sociale care ne trâmbițează o politologie falsă şi impunătoare prin diverse metode până la cenzurarea celor care nu sunt de acord cu ei.

Urmăream un trend (comentariile unei postări) al noii purtătoare de cuvânt al noii administrații americane şi mi-am dat seama imediat că avem de-a face cu o mișcare socialistă: doar cuvinte şi comentarii de laudă la adresa ei. Toate comentariile negative sunt şterse pe loc iar comentatorii sunt cenzurați de către slugile mass-mediei sociale. Parcă istoria socialistă se repetă pentru unii dintre noi cu exactitate, dar la un alt nivel, într-un alt spațiu,  pe un tărâm unde mulți dintre noi ne-am refugiat cu gândul să scăpăm de un sistem totalitar și uite că sistemul de care am fugit, ia ființă sub ochii noștri ca o caracatiță neagră și hâdă.

Dacă majoritatea dintre românii de aici am fugit dintr-o Românie socialist-comunistă cu riscul vieții cu mulți ani în urmă,  acum tărâmul unde ne-am refugiat a devenit el însuși un loc pe cale de a deveni ceea ce a fost România cu peste 30 de ani în urmă.

Durerea cea mare este că americanul de rând nu știe ce îl așteaptă.  Nu conștientizează ce înseamnă să ai libertatea îngrădită.

Evenimentele din ultima vreme din Statele Unite au schimbat istoria acestei țări așa cum am știut-o noi.  

America s-a ales (nu a ales) cu un președinte  incoerent, incompetent, corupt, bâlbâit și iritant căruia la vârsta lui de 78 de ani,  i-ar sta mai bine într-un azil de bătrâni decât în Casa Albă. Un clovn politic manevrat de forțe obscure, întunecate ale lumii secolului 21 şi întruchiparea corupției politice americane și nu numai.

Prin fraudarea alegerilor, despre care nu au vrut să audă nimeni, nici media, nici pătura juridică şi nici clasa legislativă, America a dat dovadă că este cu mult mai prejos decât multe așa zise democrații din lumea a treia.

Fraudele sunt multe, dovedite atât de către mii de martori oculari care au declarat sub jurământ că au observat și participat la fraude sau nereguli electorale, cât și dovezi audio, video și declarații ale experților IT care au descoperit și au demonstrat cum au avut loc fraudele voturilor electronice. Fraudele se pot găsi doar printr o căutare rapidă pe internet (nu prin motorul de căutare google care este partener al acestei mascarade)  se pot vedea miile de cauze de fraude electorale.

Până şi acceptul stângii americane și implicit al mass mediei americane, că de fapt au fost fraude doar că acestea nu au fost fraude în masă, atestă faptul că aceștia au acceptat frauda dar nu frauda în masă.  Însă frauda este fraudă,  și ar trebui pedepsită şi eradicată ca atare.

Inaugurarea noului președinte a fost pe cât de ciudată pe atât de jalnică. Noul Președinte a fost înconjurat de peste 25,000 de militari și garduri de doi metri, iar în loc de auditoriu a avut steaguri care au inspirat o priveliște cinică apocaliptică.

Ne-am ales cu o clasă politică copleșită de ură și orbită de răzbunare chiar dacă Președintele Trump nu mai este Președinte al Statelor Unite.

O clasă politică pornită să schimbe tot ce este normal și firesc, tot ce este prosper și bun pentru America, care vrea să facă din Statele Unite un conglomerat de lumea treia. Din sloganul “America pe primul loc” promovat de Președintele Trump la “America pe ultimul loc” promovat de administrația Biden.

Dintr-un președinte care căuta interesele cetățeanului american la un președinte care caută interesele obscure ale globaliștilor internaționali care caută să distrugă SUA, care a fost ultimul bastion din lume al libertăților religioase, politice și sociale.

Politicienii americani au încălecat pe cartea de joc rasială și orice vei zice despre ei te vor boicota și te vor înjosi numindu-te rasist sau adresându-ți alte cuvinte înjositoare.

Acțiunile lui Biden seamănă mai mult cu cele unui dictator: a semnat 33 de decrete în prima săptămână după inaugurare, comparativ cu Trump care a semnat 4 iar Obama 5.

Ca să își demonstreze stupiditatea politică, politicienii post-Trump încearcă să îl dea jos din funcție după ce a fost dat jos din funcția de președinte (they are trying to impeach him when he is not impeachable).

Noua administrație americană împreună cu majoritatea democrată a Camerei Reprezentanților şi noua majoritate a Senatului American reprezinta cel mai mare pericol pentru viitorul Statelor Unite. Reprezintă apogeul corupției unei clase politice care se crede mai presus de lege, o elită fără scrupule, fără norme, porniți să distrugă tot ce este normal, american.

Sfârșitul Statelor Unite ale Americii a intrat în linie dreaptă și se pare că nimic nu o mai poate opri.

Colosul american nu este deloc distrus de către Rusia, China sau Iran, ci a început să se distrugă din interior, de către o generație de americani formată din degenerați spălați pe creiere, dependenți de droguri și de rețele de socializare, de gadgeturi şi influenceri  eco-marxiști, narcisişti, hedonişti, frustrați și depresivi.

lar principala vină pentru care SUA a ajuns în această situație, o poartă părinții generațiilor snow flake, indigo, curcubeu și emo, generații care, iată, au crescut între timp și au ajuns să aibă drept de vot.

Aceasta este generația pe care stăpânii lui Biden & Kamala vor construi noul socialism-comunism transumanism, pe lângă care, prin comparație, stalinismul va fi o poveste cu happy end.

Richard Wurbrand a profețit cu ani în urmă că “America nu va fi distrusă din exterior ci se va distruge din interiorul ei” iar la  această distrugere și tragedie care a început sub ochii noștri odată cu noua administrație suntem martori neputincioși.

“Socialismul însuşi poate spera să existe doar pentru scurte perioade de timp pe aici şi acolo, şi apoi doar prin exercitarea terorismului extrem”. - Friedrich Nietzsche

Atacurile teroriste a organizațiilor de stânga demonstrează teoria lui Nietzsche, care continuă terorizarea publicului și a business-urilor americane chiar și după alegeri, chiar şi aici în Portland unde zeci de mii de români ne-am refugiat cu gândul de a ne creea un viitor mai bun pentru noi și pentru copiii noștri.

Distrugerea proprietăților și denigrarea forțelor de ordine vor continua pentru multă vreme.

Căderea liberă și mascarada politică americană o poate opri doar Dumnezeu care este în controlul tuturor lucrurilor. Până atunci, o să fim de râsu’ lumii, o lume întreagă privind cu satisfacție cum ceea ce a fost falnica Americă, a început să se destrame încet dar sigur până va ajunge doar o istorie tristă.