"Cercetați toate lucrurile, si păstrați ce este bun!"

Apostolul Pavel

Liga Profesionistă de Fotbal (MLSoccer) anunţă oficial: A XVIII-a echipă a Ligii este Portland Timbers. 

Jurnalistul, Ryan White de la Oregonian relatează că reprezentatul Ligii Profesioniste de Fotbal (MLSoccer), Don Garber a anunţat oficial - ceea ce aproape toţi ştiau - din 2011 Portland va fi cea dea 18-a echipă a ligii.  
 

Meritt Paulson, finanţatorul şi preşedintele echipei de fotbal Portland Timbers şi a echipei de baseball Portland Beavers în parteneriat cu Primăria oraşului Portland vor demara un proiect in valoare de 88,8 milioane de dolari pentru a transforma PGE Park într-un stadion de fotbal modern. Conform promisiunilor făcute de domnul Paulson acest proiect va asigura 300 de locuri de muncă în oraşul Portland, ofertă binevenită tinând cont de rata ridicată a şomajului în Oregon (12,1%).
  
Cu această ocazie specială primarul Portlandului, Sam Adams, a provocat primarii oraşelor Seattle şi Vancouver, BC care de asemenea au echipe în Liga Profesionistă de Fotbal. În provocarea sa, domnul Adams a spus: “În 2011 noi vom încheia sezonul având poziţii mai bune în clasament decât cele două oraşe care au intrat înaintea noastră în MLS.” Apoi cu un fular ridicat deasupra capului avand culorile clubului Portland Timbers (alb-verde) a scandat: “No Pity in the Rose City!”
 

Iubitorii fotbalului din comunitatea românească, din metropola Portland-Vancouver, vor avea bucuria de a urmări evoluţia echipelor americane, DC United, LA Galaxy, Chicago Fire, Columbus Crew, precum şi echipe cu istorie din America de Sud, Europa. Ne dorim să vedem jucători celebri precum Messi, Cristiano Ronaldo, Drogba, Kaka, Eto’o, şi de ce nu Mutu, Chivu, Contra, şi alţii.
  

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.