"Cercetați toate lucrurile, si păstrați ce este bun!"

Apostolul Pavel

Biserica Baptistă Română din Vancouver, WA, s-a înființat în Martie 2010 și este una dintre bisericile baptiste a căror membri au cunoscut dragostea lui Dumnezeu. Dorința noastră este să facem cunoscută această dragoste dumnezeiască în comunitatea română din Vancouver, și să vedem tot mai mulți oameni transformați și schimbați de Duhul Domnului. Spre deosebire de alte biserici care își propun în primul rând să crească numeric, scopul nostru este glorificarea lui Dumnezeu printr-o unitate lucrată de Duhul între noi ca și credincioși după modelul Trinității Divine, și prin formarea de ucenici maturi ai lui Hristos care, prin puterea Duhului Sfânt, să facă lucrarea Domnului în biserică și în lume.


Anul acesta, am celebrat patru ani de la înființarea bisericii, fapt ce a reprezentat un bun prilej de mulțumire și închinare către Dumnezeu pentru harul care ne-a fost dat să existăm ca și primă Biserică Baptistă Română în Vancouver, WA. Această sărbătoare a fost și un prilej de întâlnire, și depănare de amintiri cu toți românii din această arie. În cadrul programului divin din 9 Martie 2014 au fost prezenți: grupul coral "HOMECOMING" din Biserica Baptistă Portland, OR, conduși de fr. Ică Miclău, grupul muzical al Bisericii Baptiste Maranatha și grupul muzical al tinerilor din biserica noastră conduși de fr.Victor Postolache. Mesajele biblice au fost transmise de frații Igor Sănduleac (responsabilul Bisericii Baptiste Maranatha), Florin Miclăuș (Pastor al Bisericii Baptiste din Baia Sprie, județul Maramureș, RO), Nelu Ciorba (diacon în Biserica Baptistă din Beaverton, OR ) și Viorel Paul (Pastor al Bisericii Baptiste din Vancouver,WA).


Vă invităm pe toți vorbitorii de limbă română sau moldovenească, să vă bucurați împreună cu noi, în închinare și auzirea Cuvântului lui Dumnezeu, pentru a găsi liniște, bucurie și mântuirea sufletelor.

Adresa noastra este: 3200 NE 109 AVE, VANCOUVER, WA, 98682;

www. http://rbcvancouverwa.com/

10 Martie 2014