"Cercetați toate lucrurile, si păstrați ce este bun!"

Apostolul Pavel

Spectacol Romanesc la Scaramento

 

Centrul Comunitatii Romanesti din Sacramento (Romanian Community Center of Sacramento) va invita la un spectacol de zile mari - Casa Parinteasca cu mult indragitul duet Irina Loghin si Fuego alaturi de Maria Dragomiriou. Renumitii cantereti romani vor fi acompaniati de Paul Stanga si George Targovisteanu.

Data: Duminica, 28 Ianuarie 2018; Ora: 4:00 PM

Locatia: Serbian Orthodox Church

Adresa: 7777 Sunset Ave, Fair Oaks, CA 95628

Categorii de bilete (toate taxele sunt INCLUSE):

 45$ - Bilet pentru adult

 20$ - Bilet pentru copil sub 14 ani, cu loc rezervat

Biletele se pot cumpara online de la: www.ticketrookie.com

 

Pentru mai multe informatii vizitati:

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1469437649839816/
http://www.RomanianCenterSacramento.org/
https://www.facebook.com/RomanianCenterSacramento

Cateva cuvinte despre ingragitii cantereti:

Irina Loghin este supranumită regina muzicii populare. A fost, pe rând, solistă a ansamblului Ciocârlia, Barbu Lăutaru și Ciprian Porumbescu. Cu o bogată activitate concertistică și cu un număr mare de evidențieri discografice, Irina Loghin a cântat o lungă perioadă de timp și în străinătate. Doamna Irina Loghin a primit numeroase premii, printre care amintim: Ordinul Meritul Cultural clasa a IV-a „pentru merite deosebite și îndelungată activitate artistică”, acordat prin Decretul nr. 1122 din 19 decembrie 1967 al Consiliului de Stat al Republicii Socialiste România, Crucea națională Serviciul Credincios clasa a III-a, „pentru crearea și transmiterea cu talent și dăruire a unor opere literare semnificative pentru civilizația românească și universală” (2002) si Ordinul Meritul Cultural în grad de Mare Ofițer, Categoria D - „Arta Spectacolului", „în semn de apreciere a întregii activități și pentru dăruirea și talentul interpretativ pus în slujba artei scenice și a spectacolului” (2004) conferite de Președintele României Ion Iliescu. În mai 2014, Irina Loghin a fost decorată cu Ordinul de Onoare de către președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti.

Paul Ciprian Surugiu, cunoscut după numele de scenă Fuego, este un cântăreț român de muzică ușoară, absolvent al Facultății de Teatru si actor la Teatrul „Alexandru Davila” din Pitesti. Este moderatorul emisiunii Familia Favorit de pe favorit TV. In paralel cu studiile de teatru, Fuego a urmat în particular cursuri de canto. Colaborează cu Marius Teicu, compozitor și profesor, si cu Carmen Aldea Vlad – textier. Din palmaresul lui Fuego se numara importante trofee si premii, cum ar fi: trofeul de cristal la festivalul Șlagărul de aur de la Minsk, premiul pentru cel mai bun album de colinde al anului, Spre rai, Festivalul de la Mamaia - Trei din Zece pentru un Spectacol - ediția a VIII-a - trofeul concursului cu piesa - Ești visul meu, Trofeul de Cristal - pentru cea mai bună voce a Facultății de Muzică. Marele Premiu la Festivalul - Zâmbete pe portativ, Marele Premiu de Regie pentru punerea în scenă a spectacolelor - Reacțiune în doi – după I.L.Caragiale  si Geamantanul cu amintiri".

Maria Dragomiroiu a fost comparată, mai ales la începutul carierei, cu Maria Tănase, doamna cântecului popular românesc, datorita vocii ei deosebite, cu un amplu registru vocal, fiind si posesoarea unei tehnici excelente, de solistă de muzică clasică. Maria Dragomiroiu a primit numeroase premii si distinctii printre care amintim: Ordinul Meritul Cultural în grad de Comandor, Categoria D - "Arta Spectacolului", „în semn de apreciere a întregii activități și pentru dăruirea și talentul interpretativ pus în slujba artei scenice și a spectacolului” conferit de Președintele României Ion Iliescu la 7 februarie 2004.